![]() |
Skaczący Obraz
Witam nie wiem gdzie napisac ten temat wiec pisze tu. mam taki klopot z ps2 a mianowicie nagrywam gre na plycie dvd i gra sie odpala na konsli lecz jest kłopot gdzyz "skacze" obraz i nie da sie grac w czym moze byc problem ?????
|
Napisz co to za gra co za system, model konsoli, czym konsola przerobiona idt.
|
jest to gra NBA 2K10 model konsoli to:SCPH-79003 konsola nie jest przerobiona tylko mam karte przerobiona
|
A gra pal czy ntsc?I przy okazji jaki tv
|
oj czy gra jest w pal czy w ntsc to nie wiem bo sie nie znam a jak to sprawdzic?? a tv jest bardzo stary on ma juz z 15 lat ;D i jest firmy SANYO
|
włóż płyte do napedu w pc - i poszukaj pliku slus lub sles - cos w ten desen i pare cyferek. Po tym bedziemy wiedziec.
|
znalazlem plik SLUS_219.08
|
Czyli gra w systemie NTSC ktorego TV sprzed 15 lat nie obsluguje -dlatego skacze.
Jedyny sposob to przerobic na pal, tu masz co i jak http://peb.pl/sony/289272-toturial-n...ice-versa.html Gra powinna chodzic normalnie ale moze byc czarnobiala jak nie masz kabla rgb. |
oki dzieki za pomoc :spoko:
jeszcze jeden problem jak przerabiam to plik SLUS powninien przerobic sie na SLES ?? bo mi ten program nawet sekundy nie przerabia i pirze w nim OK tak jakby jz zakonczylo prace |
nie.zostanie slus
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |