![]() |
Do moderatorow!!!
UWAGA!!! Nie wiem czy dobrze zauwazylem ale wydaje mi sie ze po zmianie forum na nowe owiele mniej osob jest :( ??? Czy to jest zwiazane z wakacjami ??? Mysle ze nie :( Owiele mniej Tematow, Postow :'( Nudno tu sie robi...:'(
|
ja bym zdecydowanie stawiał na wakacje. ja też juz dziś zmykam. do zobaczenia w październiku
|
Jako moerator moge powiedziec, ze ilosc wizyt na forum nie ulegla zmniejszeniu. Na ilosc tematow niestety nie mamy wplywu :)))
Pozdrawiam Misiek4 |
... ja oczywiście mogę zacząć opowiadać kawały, ale chyba nie po to śmy się tu zebrali || || ||
|
pewnie macie racje ze to przez wakacje ale tematow jest owiele mniej niz na starym forum :'( no ale moze sie ozywi po wakacjach 8)
|
Wiele osób siedzi w necie w szkole na uczelni, to i tak też bywa. Nie każdemu opłaca się siedzieć w necie w domu. Też myślę, że po wakacjach będzie lepiej8) :-D
|
A może mają problemy przy logowaniu i odzyskiwaniu haseł ....
|
logowanie rzeczywsicie jest denerwujace - gdyby nie automatyczne dokanczeni hasla w windowsach to juz dawno bym musial sobie to forum darowac...
gdzie jest moje ukochane 'pozostan zalogowany'? tutaj autologout wystepuje po (chyba) 1 minucie - tyle zajumuje srednio dluga odpowiedz na pytanie a jak czlowiek nie zdazy to musi jeszcze raz passworda wklepywac (jesli moje problemy sa odosobnione - przepraszam) |
Cytat:
Nie jesteś odosobniony w tych problemach z Logowaniem, faktycznie to denerwuje. A może Misiek4 zlikwiduje to wieczne logowanie ??? |
Popieram przedmówców.
Z drugiej strony czas wakacji dla niektórych jest najodpowiedniejszy by pobiegać po nowszych i starszych postach forum.:) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Szczerze mowiac nie wiem skad sie biora wasze problemy z logowaniem?
Bo ja nie mam zadnych.Jak sie zalogowalem,kiedy powstalo to forum(nowe)to jestem caly czas zalogowany. |
Cytat:
|
nie powinienes
musisz tylko pamietac aby dac wyloguj przy zamykaniu przegladarki na innym kompie i to tylko po to aby nikt nie wlazl na twoja ksywke z tamtego kompa po uzyciu wyloguj nawet przy zaznaczonych opcjach autologowanie i ciasteczka bedziesz musial zalogowac sie na forum jezeli nie dasz wyloguj to po prostu przy wejsciu na strone forum wchodzisz od razu bez logowania |
Q..a, Majonez - co się dzieje. Dwa razy napisłem odpowiedź na posta i musiałem się od nowa logować, oczywiście nie zamieścił moich odpowiedzi. Cenzura?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:39. |