Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Do moderatorow!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f2/moderatorow-8489/)

yoshi 26.06.2002 09:35

Do moderatorow!!!

UWAGA!!! Nie wiem czy dobrze zauwazylem ale wydaje mi sie ze po zmianie forum na nowe owiele mniej osob jest :( ??? Czy to jest zwiazane z wakacjami ??? Mysle ze nie :( Owiele mniej Tematow, Postow :'( Nudno tu sie robi...:'(

przemas 26.06.2002 10:02

ja bym zdecydowanie stawiał na wakacje. ja też juz dziś zmykam. do zobaczenia w październiku

Misiek4 26.06.2002 10:11

Jako moerator moge powiedziec, ze ilosc wizyt na forum nie ulegla zmniejszeniu. Na ilosc tematow niestety nie mamy wplywu :)))

Pozdrawiam
Misiek4

Zetoxa 26.06.2002 10:18

... ja oczywiście mogę zacząć opowiadać kawały, ale chyba nie po to śmy się tu zebrali || || ||

yoshi 26.06.2002 11:57

pewnie macie racje ze to przez wakacje ale tematow jest owiele mniej niz na starym forum :'( no ale moze sie ozywi po wakacjach 8)

ThanatoS 26.06.2002 16:25

Wiele osób siedzi w necie w szkole na uczelni, to i tak też bywa. Nie każdemu opłaca się siedzieć w necie w domu. Też myślę, że po wakacjach będzie lepiej8) :-D

Kricho 26.06.2002 17:51

A może mają problemy przy logowaniu i odzyskiwaniu haseł ....

-Sid-The-Rat=> 26.06.2002 18:11

logowanie rzeczywsicie jest denerwujace - gdyby nie automatyczne dokanczeni hasla w windowsach to juz dawno bym musial sobie to forum darowac...
gdzie jest moje ukochane 'pozostan zalogowany'? tutaj autologout wystepuje po (chyba) 1 minucie - tyle zajumuje srednio dluga odpowiedz na pytanie a jak czlowiek nie zdazy to musi jeszcze raz passworda wklepywac

(jesli moje problemy sa odosobnione - przepraszam)

Toledo 26.06.2002 18:31

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
logowanie rzeczywsicie jest denerwujace - gdyby nie automatyczne dokanczeni hasla w windowsach to juz dawno bym musial sobie to forum darowac...
gdzie jest moje ukochane 'pozostan zalogowany'? tutaj autologout wystepuje po (chyba) 1 minucie - tyle zajumuje srednio dluga odpowiedz na pytanie a jak czlowiek nie zdazy to musi jeszcze raz passworda wklepywac

(jesli moje problemy sa odosobnione - przepraszam)

----------------------------------------------------------------------

Nie jesteś odosobniony w tych problemach z Logowaniem, faktycznie to denerwuje.
A może Misiek4 zlikwiduje to wieczne logowanie ???

wonderes 26.06.2002 18:42

Popieram przedmówców.
Z drugiej strony czas wakacji dla niektórych jest najodpowiedniejszy by pobiegać po nowszych i starszych postach forum.:)

Zetoxa 26.06.2002 19:47

Ilość załączników: 1
Cytat:

Toledo napisa***322;(a)

----------------------------------------------------------------------

Nie jesteś odosobniony w tych problemach z Logowaniem, faktycznie to denerwuje.
A może Misiek4 zlikwiduje to wieczne logowanie ???

... czy macie w Panelu Użytkownika w Ustawieniach zaznaczone automatyczne logowanie (ciasteczka), żadnych loginów, od razu wchodzę na forum :cool:

Weron 26.06.2002 20:09

Szczerze mowiac nie wiem skad sie biora wasze problemy z logowaniem?
Bo ja nie mam zadnych.Jak sie zalogowalem,kiedy powstalo to forum(nowe)to jestem caly czas zalogowany.

Kricho 26.06.2002 22:28

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)

... czy macie w Panelu Użytkownika w Ustawieniach zaznaczone automatyczne logowanie (ciasteczka), żadnych loginów, od razu wchodzę na forum :cool:

A czy będzie żadnych komplikacji w momencie gdy będziesz chciał zajrzeć na forum z innego kompa z którego nie chcesz mieć autologonu?

Majonez 27.06.2002 01:45

nie powinienes

musisz tylko pamietac aby dac wyloguj przy zamykaniu przegladarki na innym kompie i to tylko po to aby nikt nie wlazl na twoja ksywke z tamtego kompa

po uzyciu wyloguj nawet przy zaznaczonych opcjach autologowanie i ciasteczka bedziesz musial zalogowac sie na forum

jezeli nie dasz wyloguj to po prostu przy wejsciu na strone forum wchodzisz od razu bez logowania

esem 27.06.2002 23:31

Q..a, Majonez - co się dzieje. Dwa razy napisłem odpowiedź na posta i musiałem się od nowa logować, oczywiście nie zamieścił moich odpowiedzi. Cenzura?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:39.