![]() |
Pomocy SCPH-90004
Dzisiaj zakupiłem konsolke ps2 scph-90004 9c czy da sie na nia wgrac fmcb ??
Z tego co czytalem na internecie to jedni pisali ze u nich smiga elegancko a jedni ze nie wiec prosze o pomoc. Przepraszam ze w nie ten dzial ale prosze o pomoc. |
|
Czytałem ale juz nie czaje. Powiedzcie mi krotko czy fmcb pojdzie na scph 90004 c9 ?? Nowiutka konsolka dzisiaj kupiona, a mam pytanko na tej mojej konsolce sa szanse ze jest fw 2.20 ?? czy nie ma szans
|
Jak nie czaisz to czytaj tyle razy aż zrozumiesz, bo jest napisane tak, że przedszkolak by zrozumiał(chyba, że masz mniej niż 3 lata :P ).
|
Ehh...
Cytat:
|
Oj nie wiem... Spróbuje wgrac fmcb moze pojdzie jak nie checie mi dokladnie powiedziec. Ja sie pytam czy sa szanse ze wejdzie fmcb czy nie prosta odpoweidz tak lub nie... Pomozcie
|
To zależy od fw, jak napisałem w tutorialu. Szanse na to, że masz 2.20 są małe, konsola musiałaby leżeć na składzie, po za tym jak można wyczytać w tutorialu, z kodem powyżej 8d raczej bardzo mało prawdopodobne.
Dział konsole to nie wyrocznia z Teb. Dostałeś link to go czytaj - ze zrozumieniem. Ideą tego działu jest myślenie i nauka. |
A weź rusz swój umysł, bo przecież pisze jak byk:
Cytat:
@up:Uprzedziłeś. :P Aczkolwiek chyba niektóre 8C mają jeszcze fw 2.20. Tak mi się zdaję, chyba było to na psx-scene. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49. |