![]() |
pewny, tani i dobry sklep internetowy AGD/RTV
Witam!
Jaki sklep polecacie w internecie aby zakup był pewnym zakupem a sprzęt zakupiony był najwyższej i najświeższej jakości? Co Wy na electro.pl albo electromarket? Chodzi o tv lcd. pozdrawiam |
Hmm, najświeższej jakości? RTV raczej się nie zepsuje jak poleży w magazynie... ;)
Ale do rzeczy: jak będziesz wybierał sprzęt, to możesz uwzględnić w poszukiwaniach sklep morele.net. W zeszłym tygodniu zamawiałem przez nich trochę sprzętu i po pierwsze zrobili to sprawnie, miałem sprzęt do odbioru na następny dzień, po drugie na niektóre rzeczy mieli dobre ceny (dlatego u nich zamawiałem), a po trzecie mają sporo netpunktów po całym kraju do odbioru osobistego - z tego co widzę w Toruniu też. Warto zajrzeć. |
Też jestem bardzo zadowolony z działania morele.net :taktak:
|
chodziło mi o to, żeby to nie był np. egzemplarz powystawowy :)
Zerkałem na te Morele.net i niestety nie mają modelu który chce :/ oj, szkoda... |
Zapytaj, może wynajdą,
|
Kupowalem RTV/AGD w electro.pl i w zadowolenie.pl :)
|
no to ze swojej strony polecam agito.pl
|
|
zamówiłem w ELECTRO.PL
Jakby nikt nie wymienił tego sklepu, pewnie bym nie kupił :) P.S. Niech ten temat pozostanie naszym "forumowym" zbiorem opinii o sklepach. Na pewno się przyda. pozdr |
A ja się wkurzyłem na Neo24.pl (bo mnie zwodzili ,że już mają dla mnie towar, potem zero kontaktu, sam musiałem dzwonić i pytać). A TV kupiłem w Electromarket.pl . Porządnie mnie obsłużyli i to przed Świętami, kiedy inni już nie chcieli.
|
Mysle ze ilosc komentarzy na ceneo tez moze byc niezlym wskaznikiem.
To ze ktos tu cos kupil i mu wyszlo nie swiadczy o sklepie w zaden sposob. A jak na ceneo widze ze niektore sklepy odpowiadaja na negatywy i czasem sie przyznaja do winy to wiekszej rekomendacji nie trzeba. |
Electro.pl i ram.net
sprawdzone! Wszystko ok. |
ja kupowałem ostatnio w Proline i widzę ze maja dość bogata ofertę AGD... zam ich głownie z tanich podzespołów komputerowych
|
A kupowal ktos lodowke przez internet;) Zaczal bym tez temat jaka polecacie, ale chyba lepiej nie, bo i tak mam juz metlik w glowie. Narazie chce Boscha z no frost (ze wzgledu na przedluzona gwarancjie do 5 lat w cenie lodowki)
Mysle o tym sklepie www.electroworld.pl dlatego ze spora roznica w cenie(pomiedzy zwyklymi sklepami) oraz koszta dostawy nie sa przesadnie wysokie. |
off top:
jest taka fajna reklama... lodówka za 1000 zł plus 50 piw gratis... tak mi się skojarzyło :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |