![]() |
A czy da się zabootować live cd ubuntu 9.10 i dodawać do niego pakiety? bo jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniego configu...
|
Czyli jednak trzeba wypakowywać.. Wpisy znalazłem wcześniej, ale miałem nadzieję iż da się bez rozpakowywania.. ;)
Dzięki :) |
Chwila w googlu i:
Kod:
title Damn Small LinuxGdyby coś nie działało to musisz też szukać sam wpisów na liste bo tu nikt z głowy tego nie pisze tylko też musimy szukać. |
Bardzo fajna aplikacja - działa prawidłowo (Win XP SP3)
Tylko teraz mam zagwozdkę jak dodać Damn Small Linux tak, by działał... |
Jest w tym języku w jakim powinny być wszystkie aplikacje :D
|
A ja mam jeszcze jedno pytanie - dlaczego nasz rodzimy program nie jest w naszym narodowym języku? :)
|
Ilość załączników: 2
Na Win7 64bit wszystko dziala.
Probowany obraz 4GB. |
jou tak jesteś hakier :szczerb: dzięki za info :D
|
|
Dziękuję za test :)
I tak to powinno wyglądać ! :) Jednocześnie dziękuję @Misiek4 za umieszczenie tego w downloadzie i proszę o ostatnią aktualizację pliku. To już będzie finito. :) i Bartez może pisać newsa :D jou wklejam to w tagi CODE ponieważ lycos blokuje aktywne linki - walczą z kontami zombie, które są jedynie do hostingu plików a nie ma na niej strony internetowej. Możesz przetestować aktywny link jak chcesz :) Kod:
http://members.multimania.co.uk/patriks007/cdrinfo/new/tworzenie_iso_cdrinfo_pl_gui.zip |
Ilość załączników: 1
Szkoda, że utrudniasz tym kodem - zamiast "po bożemu" linkować. :P
Teraz wygląda to tak: Załącznik 54004 |
Cytat:
Ty nie ściągaj z cdrinfowego downloadu tylko tutaj: Kod:
http://members.multimania.co.uk/patriks007/cdrinfo/new/tworzenie_iso_cdrinfo_pl_gui.zip |
Ilość załączników: 1
Ściągnięte z cdrinfowego downloadu.
Jakiego motywu używam? Nie wiem - jakiegoś czarnego. :szczerb: Załącznik 54003 |
jou to na pewno nowa wersja a nie cache ? ściągałeś na nowo ? Bo zablokowałem kolorki na black i nie ma to prawa już tak wyglądać.
|
Drobiazg. :D
Do downloadu używam gołego FF - nie mam żadnego managera DL. :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:42. |