![]() |
Ze smiercia jej do twarzy tez podobne :P
|
a juz myslalem, ze to reanimator :P
|
Szkoda ze zdradziles cala fabule.
Gdyby nie vincent price to bym go sobie podarowal :) |
Cytat:
http://www.filmweb.pl/f119898/Gor%C4...rci,1988/opisy szukany film to "gorączka śmierci" - "dead heat" z 1988. miłego oglądania ;) |
czy aby to się dziej w prawidłowym wątku....:>
edit by nimal: dzieki za czujnosc, przeniesiono ;) |
może pamiętasz coś wiecej z tego filmu ? jak tak to dopisz. może pomoże to komuś innemu w identyfikacji tytułu :)
|
heh, wiem o jaki film chodzi, ale tez nic nie pamietam ponad to
ogladalem go na vhs w podstawowce, wiec na bank jest z lat 80', ewentualnie sam poczatek 90' czyli zawezilem o jakies 6-7 lat ;) |
Szukam tytulu filmu...
poszukuję filmu, który oglądałem bardzo dawno i niestety nie pamiętam o nim zbyt wiele:
produkcja: około 1980-2000, nowszy raczej nie aktorzy: nie pamiętam oto co wiem: organizowano napady rabunkowe (chyba) w których udział brały ożywione trupy (atakowali w kominiarkach z karabinami uzi). szef tej bandy miał jakieś laboratorium (to była chyba korporacja), w którym mógł ożywiać umarłych (lub zabitych) lub wykonywać zabiegi (?!?) przedłużające życie dla ludzi ciężko chorych, którzy mieli umrzeć w zamian za bezgranicznie oddaną pracę dla niego. główny bohater poznaje dziewczynę, która mu pomaga. pamiętam, że pod koniec filmu dziewczyna ta się rozpadła (lub coś koło tego), gdyż okazało się, że była ona wyleczona ze śmiertelnej choroby w sposób jaki opisałem wyżej. końcówka filmu. główny bohater i jego przyjaciel (?!?) wychodzą z laboratorium (budynku) po tym jak zostali zabici i ożywieni. laboratorium zostaje zniszczone. ------------ przepraszam za takie szczątkowe informację, ale naprawdę więcej nie pamiętam. jak ktoś zna tytuł proszę pisać :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:10. |