![]() |
Gry przez internet
Witam! Jak zrobić zeby gry były odpalane z dysku twardego w laptopie na ps2 czyli tak zwany SMB jak to zrobic. Do wygrania Konto rapidshare :) Powodzenie konsola SLIM
|
Do wygrania konto rapidshare :)
Co to ? Jakiś konkurs tu mamy ? |
Nie da się *chyba*, choć moja wiedza z zakresu sieci nie jest imponująca (delikatnie mówiąc ;]). Nie bardzo wyobrażam sobie przesyłanie obrazu po kablu jednoczesne udostępnianie sieci (tak pod względem wydajności jak i konfiguracji ;]).
|
Może źle sie wyraziłem o to mi chodzi ;) Chcesz żeby mniej "cieło"? uruchamiaj gry przez SMB (Wymagany Network Adaptor przy FAT'ach).
__________________ |
Cytat:
Cytat:
|
Czyli ten HDD z grami podłączasz do PC i udostępniasz jego zasoby używając protokołu SMB. Wg. mnie to straszna kombinatoryka. Wolałbym już z płyty grać, no chyba że miałbym w chałupie jakiegoś NASa czy coś w ten deseń. CHCIAŁ BYM ZEBY KTOS MI WYTUMACZYŁ JAK MAM TO ZROBIC :P
|
Wiesz, pomiędzy internetem, a ethernetem jest pewna subtelna różnica, nawet kilka. ;) Nazwa tematu jest całkowicie mylący, ponieważ każdy człowiek zrozumie, że chciałeś grać online w gry odpalane przez OPL na protokole SMB. Dlatego napisałem, że tak się *chyba* nie da.
Cytat:
Cytat:
|
Dobra to jest porste Ten kto odpowie wygrywa konto na rapisze prosze powiedziec mi krok po kroku jak to nagrac programy na MC (Kilka ) Nie wyslylac odnosnikow :P tylko poprostu napisac :)
Lub nakrecic turial mile widziane ;D |
A jak kilka osob odpowie rownoczesnie ?
Lub nakreci tutoriale? |
Obawiam się, że nikt Cie będzie pisał tutoriali na forum jak uruchamiać, kopiować itd. programy na kartę. Czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj. Było to tryliard razy poruszane na forum.
|
wiem wiem ale kurde tyle tego czytalem i nic ;D JESTEM za tempy ale jesli ktos by nakrecil turial :)
|
Mówisz tak z lenistwa. Nie ma lekko. Albo zaciśniesz poślady i przeczytasz, albo nici z appsów na mc.
Jeśli naprawdę czytałeś i czegoś nie rozumiesz to przytocz fragment z tekstu, którego nie rozumiesz. </headshot> :czar: |
Odpalać gry z sieci potrafi OpenPS2Loader 0.6, niestety sam nie sprawdzałem.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23. |