![]() |
Zworki? ee ;]
W pewnym sensie ma, jak każda płyta CD/DVD-ROM dla PS2 i prawie każdy komercyjny program (gry to też programy ;]). Jeśli chodzi o "zabezpieczenia" Swap Magic to pierwszym są przeszczepione sektory z bodajże Crazy Taxi (dlatego przechodzi weryfikację w napędzie). Nie rozumiem czemu Sony, tudzież nawet sam developer nie wytoczyli im procesu - i to się tyczy wszystkich komercyjnych, nielicencjonowanych programów jak Swap Magic, Action Replay, Code Breaker etc. Drugie to dummy (bo generalnie suma summarum zajmuje ~3MB) na różnych sektorach, celowo uszkodzone (tzn. celowo nie zgadza się ECC), trzecie już software'owe, Swap Magic poszukuje modułów na zewnątrz, na bodajże tylko nośniku optycznym. |
Czyżby Sawp Magic też miał jakieś zabezpieczenia ( zworki ) ???:wow:
|
Cytat:
|
Nie da sie
|
Nie da się na nieprzerobionej (chyba działa na przerobionej):P. Zassałeś z sieci wypalisz i nie będzie działał, ponieważ na oryginalnych płytach swap magic są jakieś okręgi na spodniej stronie. Wiem bo mam.
|
--------------> NIE <-------------
|
Swap Magic
Mam pytanko ?
Czy na oryginalnej konsoli PS2 SCPH-30003 PAL ( gruba ) bez przeróbek dam radę uruchomić program Swap Magic który zassałem z netu i sam wypaliłem go na płytkach CD i DVD. ???:help: Bo jak wypalać płytki aby były widoczne przez PS2 już wiem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:05. |