![]() |
Ostatecznie i definitywnie!
Homofaszyzm sie szerzy! Na odpor zapalim! |
Cytat:
|
Faszysta!
|
Zakaza wam palenia i sobie skarpetki o zapachu cygara wachajcie :)
|
Popieram rycha!
Do tych co zapachow nie lubia: http://img170.imageshack.us/img170/3...1111111cw2.gif |
|
Podobnie jak "zastygłe skarpetki". :P
|
Dym tytoniowy pachnie!
|
Napiszcie kiedy otwierają Baltazara, są jeszcze takie "knajpy" w mieście?
Poszedłbym też do Świtezianki - tak na jedno. |
Od większości pubów odstręcza mnie smród dymu tytoniowego. Kluby imienia Jaracza. Wolę kawiarnie - w Starbucks jakoś nie palą, w Coffee Heaven też przestali.
|
Wszędzie jarają jak popaprańcy, ale może niedługo będzie zakaz to będzie lepiej :P
|
A nawet byłem Przy Kaśce tydzień temu, ale przyszedłem jako drugi i kumpel stawiał :) także nie zwróciłem uwagi na ceny.
|
Nigdzie nie byłeś!
W Nigdzie nie ma lokali. |
Sprawdze pewnikiem. Kompan lubujacy sie w takich klimatach sie zjawia w najblizszy weekend, wiec pewnie sie zrobi male zwiedzanie.
W tych klimatach - 'Przy Kasce' bylem dwa razy, jednak mimo wygladu knajpy z poprzedniej epoki i jakby nieco podrzednej, ceny maja kosmiczne. |
Dotychczas było nakopcone, jak w kotłowni. I były wieczne kłótnie, czy drzwi mają być otwarte czy zamknięte.
Szczerze mówiąc, czasem gdy szukałem lokalu z osobą niepalącą, z litości szedłem gdzie indziej. Jak teraz będzie, to nie wiem - ale wątpię, aby był zakaz. Zresztą pan Heniek kopci jak smok, to niby gdzie miałby palić. W Piotrusiu też palą, a śmierdziało jakby mniej. Właśnie Banana, wybierz się do Piotrusia, bo słyszałem, że może zniknąć. Tam też klimacik, ale całkiem inny :) Piotruś jest na Nowym Świecie, zaraz koło ronda, naprzeciw Amatorskiej, czynny do 23. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:19. |