![]() |
Potrzebna pomoc - krótka ankieta
Witam,
poszukuję osób do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety. Dotyczy ona usług bankowości elektronicznej. Będę wdzięczny za pomoc przy wypełnieniu http://forum.pclab.pl/style_emoticon...lies/smile.gif Link do ankiety : http://www.ebadania.pl/31dbff0061e5c603 Z góry dziękuję za wypełnienie Pozdrawiam p.s. jeżeli dostrzeżecie jakieś błędy czy będzieie mieć jakieś spostrzeżenia to proszę o informację w tym temacie |
Możliwości wyboru do pytania 16 są totalnie bez sensu. Co jest zaletą banków internetowych? To że mamy dostęp do konta na całym świecie, to że nie muszę gdzieś jechać a później wisieć w kolejkach jak chce puścić przelew, to że konto jest tańsze od tradycyjnych. A te wyszczególnione w pytaniu mnie mało interesują.
|
Cytat:
|
Wpisałem ;)
|
Zrobiłem to.
Muszę przyznać, że niektóre pytania i zestaw odpowiedzi są co najmniej dziwne i normalnie, na żywo poprosiłbym o doprecyzowanie. |
I tak nie było źle :) Niestety, jak widzę, o wypełnienie jakich ankiet proszą czasem studenci, to aż mi oko bieleje ;)
|
Poszło :)
|
dosc nudna, ale co tam ;)
poza tym, jako, ze mialem do czynienia z roznymi bankami, na pytania, gdzie oceniam, moge udzielic roznych odpiwiedzi, w zaleznosci od banku - a tylko raz byla opcja "zaleznie od banku" ale na le innych, ktore sie tu pojawiaja, to ta ankieta jest dobrze przygotowana ;) |
Cytat:
A najlepiej o finalną pracę. |
Cytat:
Pytanie 8. - trudno spłacać kartę kredytową częściej, niż raz na miesiąc (nawet, jak automatycznie się nie ściąga). Podobnie ustalanie zleceń stały. Ile ich można mieć? 10? 15? Z jedno rocznie się ustawia? Podobnie zamawianie kart. Czy sprawdzanie, czy przelew, którego się spodziewam dotarł, to sprawdzenie salda czy historii? Pytanie 9. Jeżeli uznajesz usługi maklerskie i ubezpieczeniowe, to czemu wcześniej ich nie ma (np. najczęściej można się logować by obserwować notowania giełdowe). Pytanie 12 co to jest bankowość przenośna? Laptop/smartfon? Czym się różni od internetowej? |
Zrobione, dziwne trochę, ale wszystkie ankiety są dziwne. Nigdy nie będzie takiej co wszystkim pasuje, bo wtedy po co się pytać? :>
|
A taka ankieta:
czy zyczysz sobie podwyzke ? (bez pytania to ciezko o podwyzke) Gupoli z kghm uprasza sie o nie otwieranie paszczy. |
Taka sonda też bez sensu.
Będą podwyżki - waadza wie, o co ludowi chodzi. Gazu, prądu, paliw....i reszty też po kolei :sciana: |
I kolei też...
|
Koleje już całkiem się wykoleiły.
Pozostałości udają się na boczne tory. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:05. |