![]() |
dzięki Jarsonu :)
|
Ilość załączników: 1
Dostosowałem lwa i samochód, teraz perspektywy są zbieżne (celowo lekko przekłamałem "dolną krawędź" lwa, bo wydaje mi się, że w ten sposób wygląda bardziej realistycznie niż gdyby tego nie zrobić).
Pobawiłem się też trochę kolorami - jako, że to naklejka, prawie nie widać na niej refleksów, chciałem też, żeby jej kolor korespondował z paskami na masce miniaka (mam nadzieję, że cel osiągnąłem ;) ). Ponieważ linia drzwi na wysokosci klamki lekko się zagina, "zagiąłem" też nieco głowę lwa. Tak to teraz wygląda: Załącznik 54453 |
trzeci całkiem niezły, choć chyba kąty inne są dla auta i lwa
|
Drugi jest niezły, tylko za bardzo mu dupę wypiąłeś. Wygląda to jak by był obrócony pod innym kątem niż drzwi (tak mi się przynajmniej zdaje).
|
Ilość załączników: 3
Mi jako tako wychodzi ze złotawym wypełnieniem, ale zrebrny obrys w moim wykonaniu jest raczej mało zachwycający ;)
Załącznik 54447 Załącznik 54448 Załącznik 54449 |
Cytat:
Wg. mnie drugi bardziej realistyczny - mniejszy kąt. ;] |
oba fajne, ale bez złotawego wypełnienia :( i srebrnego/chromowanego obrysu
ale jak nie masz czasu to spoko ;) P.s. xchoc pierwszy jakiś taki bardziej "realistyczny" ;) |
Ten chyba lepszy:
http://www.iv.pl/images/40276429922105344734.jpg |
fotkę mogę dać lepszą, ale po wpisaniu "royal lion" ten jest najsensowniejszy ...
|
Ja bym się wyłamał i zapodał Orła Białego, aha i nie Mini Morisa tylko Starą Warszawę. To prawie ten sam kaliber. :P
PS: jakie będę mieć udziały z ewentualnej wygranej? :czar: PS2: trochę kijowa jakość tego obrazka z lwem. Znajdź coś ostrego z sensownym anti aliassingiem. |
to sie nazywa koloryzowanie rzeczywistości,
jak PO normalnie :sciana: |
Cytat:
a obrazek to na konkurs ;) ma być angielski lew ;) no i jakby się dało to tak w schemacie kolorów w moim poście ;) dzięki :piwo: |
No to tak na szybko robione.
A gdzie Orzeł Biały? Jakieś wirtualne lwy wklejacie na auto. :P PS: pozdrów icemacową. ;] |
@Berionu
dla mnie bomba, ale czaekam na info od icemacowej, czy mioże chodziło jej o czarna obwódke lwa i złotawe wypełnienie ;) --edyta-- chodziło o wypełnienie złotawe i srebrny obrys (czarny nie będzie widoczny na aucie) ale dowiedziałem się że jest super :D |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:24. |