![]() |
Konwertery wideo OJOSoft powinien miec tę że funkcje. Są też inne ... Total Video Converter wpisz w Google Konwerter Avi - DVD 100% coś znajdziesz.
|
Napisy są złe. Przetestowałem - prawidłowo zapisany plik ssa jest wczytywany bez problemu.
|
Mam napisy w formacie .ssa ale dvdflick wrzeszczy, że format file unsupported or file corrupted. Napisy są dobre (virtualdub je dodawał).
|
O napisach masz wszystko na stronie producenta - albo w formacie subrip (srt) albo Substation Alpha (ssa). Sprawdzałem srt, działa OK. W menu się nie bawiłem (mam ciekawsze, ale płatne programy do tego), ale jak widziałem grzebiąc w menu programu jakieś podstawowe da się zrobić.
|
Ale jajca.
Po długim czasie oczekiwania na odczytanie płyty przez odtwarzacz dvd działa. Ale napisów nie dodano, a menu płyty jest źle (inny tytuł) i nie da się go przełączyć. Można tylko wcisnąć play. Zainstalowałem PowerDVD 5 (taką wersję miałem w OEM) i działa na komputerze. Byłoby prawie dobrze, gdyby nie te napisy i menu. Macie jakiś na to pomysł? |
Program działa i to w miarę poprawnie... A WMP9 czy bestplayer to nie są aplikacje do odtwarzania DVD-Video. Próbuj np. w PowerDVD. I tyle.
|
Jak będę miał więcej czasu, to sprawdzę, bo przyznam, że tą wersją jeszcze nic nie przerabiałem, za to poprzednią tak, i nie było problemów. (Film Xvid)
|
Nie zrobilem jeszcze zadnej udanej kompilacji dvd-video. Probowalem 3 razy. Nagrywalem teraz na plycie dvd tdk z predkoscia 4x. Wydaje mi sie, ze to software. Zal mnie ogarnia.
|
A inny film DVD nagrany na takiej samej płycie daje się odczytać?
|
No i słabo, nagrana płyta dvd-video nie jest czytana przez dvd, a w WMP 9 wyskakuje takie coś:
Program Windows Media Player nie może obecnie odtworzyć dysku wideo DVD. Spróbuj zmniejszyć liczbę wyświetlanych na monitorze kolorów lub zmniejszyć rozdzielczość. W celu uzyskania dodatkowych informacji, kliknij przycisk Więcej informacji, aby uzyskać dostęp do Rozwiązywania problemów z DVD. bestplayer tego nie czyta/ |
Dzięki wielkie człowieku.
|
|
Jak i czym z pliku .avi zrobić DVD-Video?
Witam,
mam film w formacie .avi, który chcę wypalić i odtwarzać w moim starym dvd, które czyta tylko w formacie vcd lub dvd-video. W związku z tym mam pytanie: jakim programem można to zrobić? Nie chcę jakichś demówek, najlepiej, by było to dobre oprogramowanie trial lub najlepiej całkiem darmowe. Proszę o pomoc.:spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26. |