![]() |
Nero 10
Ilość załączników: 1
12 kwietnia bedzi kolejna odslona nero tym razem nero 10
mozna juz zamawiac na stronie www.nero.com || w nagrode za darmo mediaHome |
Hmm, dlaczego jakoś nie odczuwam chęci kupna czegoś, co ma darmowe i mniej skomplikowane zamienniki? :>
:mruga: Ale dzięki za informację. :spoko: |
Nagrywanie poprzez opcje wbudowane w Windows 7 też się sprawdza ;) i nie cza Nero
|
zakończyłem uprawianie Nero na wersji 6.6
i tak już mi zostało :sciana: |
Ale nero czy roxio dzisiaj to nie tylko narzedzie do wypalania plytek !
Glownie chodzi o tworzenie i obrobke materialow video HD itp. Wiadomo nie kazdy odczuwa taka potrzebe . Ale info jest info. |
NERO 10
Ilość załączników: 7
Jak obiecali tak wypuscili :P
roznicy specjalnej miedzy 9 nie widac , moze tylko to ze w 9 musialem dokupic serial dla 5.1 audio i dla DTS , tu jest juz razem z 10.:D a i dziala update w nero control center ! |
Dlaczego Neo zżera tyle ramu, tnie się, w starszych wersjach nie było tak słabo z tym..
|
Bo właśnie z Nera zrobili jakiś kombajn do którego nawciskali funkcji a o dobrej optymalizacji zapomnieli (to samo już było z 9, a i z 8 nie było tak różowo).
|
gdzie zzera ten
Ilość załączników: 1
ramm:P
|
Cytat:
U mnie Nero Burning ROM v10 zajmuje 154MB na dysku. |
Wiadomo da się powyłączać niepotrzebne funkcje, ale to powinni każdy produkt osobno licencjonować bo kupujesz cały pakiet za 300 zł a korzystasz z niego tak, że byś za niego mógł zapłacić 100.
|
Cytat:
http://www.nero.com/plk/store.html |
zainstalowałem nero 10 i szybko usunale. zbyt ogromne jak dla mnie
|
omega
do wypalania cd czy dvd wystarczy windows ! ( tez jest ogromny ) a ty pewnie dalej na dyskietkach jezdziesz. :) |
nero 10 HD
Ilość załączników: 3
nero odswierza 10 do 10HD za 19.99:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |