![]() |
Czy cover w nero zawsze się wiesza?
Może ktoś już z tym problemem się spotkał?
Zawsze jak chcę zrobić trochę lepszą okładkę, zagiąć tekst kończy się to jednakowo czyli zwisem. I tak było przy nero 5.0 tak jest z 5.5! Nie sądzę że to z powodu sprzętu; znieniłem w tym czasie trzy płyty, trzy procki i nawet 2 nagrywarki (teraz ricoh mp7200a) i....bez zmian. Może o czymś nie wiem? coś źle robię? Niby można z tym żyć, ale... Pozdrawiam lukant. |
Re: Czy cover w nero zawsze się wiesza?
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
... Zip nie czepiaj się WinMe, u mnie cover Nerona pracuje bardzo dobrze, przyczna jest napewno inna, czy masz lukant tę wersję covera ?
|
Mam win98 i jakoś działa na nim ok 15 - 20 programów - co wcale nie znaczy że go chwalę.
A jeśli chodzi o wersję covera to aktualnie mam z nieco starszą końcówką: 2.1.0.8 Rozumiem, że mam sobie zainstalowć nowszą? lukant |
Cóż, zainstalowałem nową wersję 2.1.1.1
i nadal... Spróbowałem tylko wstawić elipsę i potem ją obracać ... i już wisiał! lukant |
A pozostałe programy chodzą dobrze?? Podejrzewam problem sprzętowy. A dokładnie z pamięcią
|
Wszystko pozostałe działa dobrze! (Od Office po Mat Hoffman's Pro BMX).
Myślę, że w najbliższym czasie zmienię system i wtedy się odezwę. W końcu nie zawsze muszę robić okładki w Nero, a nagrywanie idzie znakomicie! Wielkie dzięki za rady i za zainteresowanie dla wszystkich również dla serwisu!!! Jest znakomity! Pozdrawiam lukant. |
Mialem ten sam problem pod WinMe i juz nie mam - zmienilem system :-), ale inne programy smigajy na Me bez zarzutu , Me jest wporzo tylko ten nieszczesny Cover Editor - eeechh :-D
|
Moge tylko potwierdzic zdanie Zetoxy - ta sama wersja covera smiga u mnie pod WIN ME az milo. :) Wrecz pastwilem sie nad nim i nie udalo mi sie go zawiesic.8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:47. |