![]() |
Lite-On 40125W problem???
Dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem tego napedu. Nagrywarka wyprodukowana w maju tego roku, firmware w wersji WS05.
I teraz, o ile CloneCD 4.1.0.9 poprawnie rozpoznaje ta nagrywarke to Nero 5.5.8.2 juz nie tzn. max predkosc nagrywania pokazuje mi 24x :O Gwoli scislosci, taka informacje pokazuje mi Nero, gdy wybiore opcje Wybierz nagrywarke z menu programu, poza tym przy wypalaniu tez moge wybrac tylko 24x predkosc (nie probowalem wylaczac Smart-Burn). Poza tym w/w wersji CloneCD w opcji wyboru predkosci nagrywania jest dostepna opcja 48x mimo, ze ten model jej nie obsluguje :O Nie wiem o co chodzi, nagrywarke mam od paru godzin :) na forum nikt nie opisywal takiego problemu (szukalem) wiec bede wdzieczny za wszelkie sugestie ;) |
Re: Lite-On 40125W problem???
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Re: Re: Lite-On 40125W problem???
Cytat:
Cytat:
Tak przy okazji spytam. Jesli Nero obsluguje Smart-Burn to czy CloneCD tez go obsluguje a jesli tak to czy ten tryb jest w CloneCD na stale wlaczony? Cytat:
Dziekuje za szybka odpowiedz :) |
No wiec z ta x24.Chodzi o to, ze nero pamieta ostatnia plyte jaka byla wlozona.Jak wlozysz szybsza to zobaczysz, ze pokaze tyle ile mozna na nia nagrac.Wiec nic w tym dziwnego, ze jak nie masz plyty to caly czas jest x24.
|
A no to teraz wszystko jasne :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14. |