![]() |
Nowe firmware?
Mam od niedawna LiteOna iHAP 122 9. Wczoraj na cdrinfo zauwazylem nowe firmware dla tego modelu. Przyznaje, ze nie zauwazylem problemow z moim sprzetem ale moze nowy soft faktycznie cos tam poprawia. Zastanawia mnie tylko i intryguje, skad redakcja cdrinfo jak rowniez zaledwie kilka innych serwisow (sprawdzilem w Googlach) ma ten soft skoro na oficjalnej stronie LiteOna jest jednie jakas stara wersja softu z 2008 jeszcze?
Czy to soft zweryfikowany przez LiteOna czy tez jakas poprawka stworzona przez hobbystow tematu? Nie zamierzam tutaj poddawac w watpliwosc zrodel ani umiejetnosci jedynie dziwi mnie brak nowszych firmware na stronach LiteOna no i wynikajaca z tego niepewnosc... Pozdrawiam |
LiteOn ma pare stron w roznych jezykach, na których są publikowane są biosy do m.in. napedow optycznych. Nie wszystkie strony sa stale uaktualniane i dlatego na jednej może znaleźć coś nowszego niż na innej. Jeżeli pojawiają się biosy modyfikowane, zawsze staramy sie umieścić odpowiednie info w komentarzu.
|
Dzieki! Ufff kamien z serca, no to zainstaluje bezstresowo :) a swoja droga niedbalosc LiteOna na flagowych stronach troche dziwi -mam nadzieje ze nie przeklada sie na ich rozwiazania techniczne ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |