![]() |
EAC-
Witam. Mam problem. A mianowicie jest nim EAC chodzi mi o to że ściągnąłem go i zainstalowałem nic innego nie robiąc. W czasie "dostrAJANIA" zrobiłem opcję ,flac gdyż wydawała mi sie najodpowiedniejsza do moich potrzeb, gdfyż chciałem z plików mp3 "robić" (dekompresować) na wav gdyż chcaiłem ich słuchać w radiu w aucie (xsara picasso 2003r która nie posiada możliwości odtwarzania mp3-trójek). Podczas operacji dekompresowania pisoenki wyskakuje mi coś w tym stylu
adres- ścieżka tej piosenki nie można otworzyć wybranego kodeka Dekompresja zakończona. Co jest powodem tego błędu i jak mogę to naprawić. Błagam o rychłą odpowiedź. Wiem że była o tym dyskusja jednakże odpowiedzi w niej zawarte mnie nie usatysfakcjonowały. |
Pewnie taki pronblem ze brakuje tego kodeka. Jesli masz juz mp3 to przerob na wave i nie bedzie roznicy w dzwieku (pomiedzy wave a flac). Mp3 to juz format stratny wiec do oryginalu nie porwrocisz.
http://www.legroom.net/software/autoflac |
A gdzie ma w takim razie wkleić tegho kodeka i jaki to ma być???
|
Można go pobrać stąd i zainstalować w systemie
|
Mam ściągnięty i wklejony w folderz z pilikem EAC i nie dizała WHY? ciągle wyskakuje to samo!!
|
Zainstaluj nero i nagrywaj mp3 jako cdaudio i po problemie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |