![]() |
Tak, tak, to była ostatni możliwość zmiana sprzętu. Ale takich rzeczy się raczej nie sugeruje.
|
Dzięki za informacje.To chyba jest niedogodność sprzętu gdyż wypaliłem płytę DVD mp3 i uruchomiłem ją w stacjonarnej nagrywarce Sony i tam funkcja programu działa.
|
Witam
Właściwie wiele nie można dodać. Oryginalne wydawnictwo jest zapewne dwupłytowe i tak powinno być wypalone jako audio. Przypuszczam, że to dla Ciebie niedogodność. Nie pozostaje nic innego jak wypalić płyty audio z kolejnością utworów przez Ciebie pożądaną. |
Jeśli odtwarzacz nie obsługuje programowania z dysku mp3, to nie przeskoczysz.
Zaś specyfikacja audio CD przewiduje ~80 minut na dysku 700MB - i tego tym bardziej nie przeskoczysz. Wszystko, co "na siłę" spróbujesz zmodyfikować (bóg jeden wie co i jak) i nagrać jako audio CD - już nie będzie audio CD, więc jako audio CD nie będzie rozpoznawane. |
Niestety w instrukcji nie ma nic na ten temat.Chodziło mi raczej czy nie dało by rady jakoś obejść tej liczby utworów w Audio CD.
|
Moze czas spojrzec w instrukcje? Moze nie ma opcji dla mp3(dysku z danymy) - ze wzgledu wlasnie na ilosc utworow?
|
Jak wypalić płytke
Witam wszystkich.Chciałbym przedstawić mój problem na tym forum ( nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi).Wypaliłem płytke z muzą (mp3) i gdy włożyłem ją do stacjonarnego DVD (Onkyo DV SP 405) śmiga jak ta lala ale funkcja programowania utworów nie działa (na wyświetlaczu pokazuje DATA Disc).Ale gdy wypalę ją jako Audio CD to wtedy jest wszystko ok.(wyświetlacz pokazuje CD).I tu mam problem bo w systemie Audio CD zmieści sie tylko od 10 do 20 utworów a to stanowczo za mało.
Próbowałem wypalić ją w Jukebox Audio CD (wypalam w Nero) ale też ten sam problem (plytę odtwarza ale funkcja programu nie działa). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |