![]() |
WinXP HOME czy PROFESSIONAL
Ktory Win jest lepszy XP HOME czy XP PROFESSIONAL???????
|
PROOF!!! :)
Ale do czego??? ;), |
A wogole warto go sobie instalowac? Ciagle tyle narzekan ze cos nie dziala pod nim.
|
Cytat:
|
Nawet gry DOS-owe i starsze programy:)
Podziwiam Waszeci:) WinXP Prof i Home to osobiście dla mnie pieśń przyszłości jak się ukaże wersja SE. Albo i nie:( |
Ja mam XP Pro i wszystko działa idealnie.
Więc polecam wersję Pro. |
Miałem zainstalowane wszystkie windy jakie wyszły do tej pory. XP jest fajny ale jednak polecam Win 98 SE (ale to tylko moja uwaga) bo z tym systemem nie ma wiekszych klopotów i wszystko pod nim działa. :P :P :P
|
Cytat:
Naprawdę miałeś zainstalowane wszystkie ??? :P ;) |
HOME to "wykastrowany" PROFESSIONAL.
Jak lubisz kastraty to HOME, jak chcesz mieć wszystko to PROF. |
Cytat:
i starsze 16 bitowe / a ne tylko 3.1 ;)/ a co do chodzienia starszych progsów to może ktoś wie jak zmusic sea / taka fajna dosowa przeglądarka plików graficznych łażąca na dos4gw/ do kolaboracji z xp? pozdro |
... ludzie kochani, to jest temat na off topic, dobrze by było przestrzegać elemantarnych zasad tego Forum, po prostu tak jest przejrzyściej.
|
tutaj został poruszony przez Cana bardzo ważny problem i nie wiem, czy ktokolwiek poza mną zwrócił na niego uwagę:cool:
jak zmusić sea do współpracy z win xp? |
Cytat:
|
niby tak - ale wystarczy zauwazyc ze dyskusja stala sie jalowa aby stwierdzic ze temat nie jest juz zobowiazujacy i zajac sie innym - np. wspomnianym wyzej SEA
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:10. |