Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   problem z rejestracją -brak meila aktywującego -yahoo (https://forum.cdrinfo.pl/f10/problem-rejestracja-brak-meila-aktywujacego-yahoo-85865/)

testrf 10.05.2010 09:02

problem z rejestracją -brak meila aktywującego -yahoo

Witam wszystkich,
mój pierwszy post na forum, mam problem z rejestracją: pierwszy raz zarejestrowałem się jakiś tydzień temu,podałem działający adres pocztowy @hotmail.com ,niestety mejl z linkiem aktywacyjnym nie przyszedł , (nie ma go w spam). Z tamtego adresu wysłałem też mejla na:forum@cdrinfo.pl z opisem problemu -brak odpowiedzi.
Co w tej sytuacji?
Czy mejle od Was dochodzą do hotmaila i na odwrót?
Wolał bym korzystać z tamtego konta i mejla.
Ewentualnie czy mogę zmienić obecną nazwę użytkownika na tą z pierwszej rejestracji?
Do tego czy bez żadnych problemów (np. w funkcjonowaniu , logowaniu ;tez w przyszłości) teraz mogę zmienić adres powiązany z tym kontem na tamten podany przy pierwszej rejestracji?
Obecne konto wolał bym zlikwidować gdyby tamto udało sie postawić.
pozdrawiam

Bartez 10.05.2010 13:39

Wyślij proszę na PW do mnie adres, z jakiego wysłałeś maila i nazwę użytkownika. Spróbujemy wysłać jeszcze raz linka z aktywacją. Jeżeli nie dojdzie, to znaczy, że hotmail nas nie lubi :) W takim wypadku możemy aktywować to konto które chcesz, ale musi być do niego działający email.

jesi 10.05.2010 14:15

Co do hotmaila to potwierdzam, nie lubi cdrinfo :sciana: Jakiś czas temu próbowałem zmienić tutaj na forum i niestety mail aktywacyjny nie dochodzi.

mgit 10.05.2010 15:17

Z tego wniosek, że cza używać gmail (można ustawić odbieranie poczty z hotmail) i nie będzie problemów lub jak się lubi hotmail, to założyć konto na gmail i do rejestracji używać konta na gmail a w hotmail ustawić odbieranie poczty z gmail (o ile takową opcje hotmail posiada)

testrf 11.05.2010 08:16

PW wysłana, dzięki za zainteresowanie, może zrobiłem literówkę z mejlu ,i chyba odznaczyłem: pozwól na mejle od administracji.

Mogę ,tzn. mogłem ostatnio na tamtym koncie się zalogować ,z tym ze nie mogę wejść do panelu użytkownika, a właściwie zmienić mejla czy odhaczyć inaczej opcje prywatności.

Lubie gmail'a z tym że nie lubię ich polityki prywatności (czy jej braku) i tego że wielkie G. (źle to brzmi,a nie miało) chce wiedzieć wszystko i coraz więcej -trochę to orwellowskie ,potem odstawia kwiatki jak z buzz... Po za tym chciałem się trochę pobawić hotmailem ,ale coraz bardziej widzę że on nie taki różowy (w końcu M$) i chyba będę G. przepraszał... ,ale po drodze jeszcze yahoo

testrf 29.05.2010 20:59

podbijam jeśli można, chyba nic nie da się zrobić - jeśli tak tez prosił bym o potwierdzenie; w temacie jest yahoo a chodzi o hotmaila ,ale chyba edytować nie można ,i chyba sensu nie ma...
pzdr

Bartez 29.05.2010 22:30

Poszło PW, mam nadzieję, że teraz już problem uda się rozwiązać.

testrf 02.06.2010 05:48

Ok , dzięki , teraz już chyba wszystko jest dobrze.

felerlumpex 02.06.2010 05:53

[test]
tanto konto można usunąć; nie bardzo widzę w opcjach - czy i jak mogę sam to zrobić?
Teraz już na pewno wszystko ładnie śmiga.
Dzięki!

joujoujou 02.06.2010 13:28

Sam nie możesz usunąć - to może zrobić jedynie administrator. Może on też połączyć oba konta. :taktak:

ankaka2512 31.08.2010 17:47

Proszę o pomoc
Zapomniałam hasła do gmaila i w żaden sposób nie mogę się dostać na konto. Zakładałam je na szybko i nie powiązałam z żadnym innym, nie pamiętam tez odpowiedzi na pytanie pomocnicze. Najgorsze jest to, że na ten adres zgłaszają się ludzie na warsztaty, które organizuję - w świat poszło 1000 ulotek, a mam tylko 120 miejsc. Warsztaty za miesiąc, a ja nie mogę dostać się na konto, by sprawdzić kto się zapisał ;/
BŁAGAM POMÓŻCIE !!!!

Patrix 31.08.2010 23:19

Nic nie da się zrobić :P

Bartez 01.09.2010 09:16

Cytat:

Napisany przez ankaka2512 (Post 1115745)
Proszę o pomoc
Zapomniałam hasła do gmaila i w żaden sposób nie mogę się dostać na konto. Zakładałam je na szybko i nie powiązałam z żadnym innym, nie pamiętam tez odpowiedzi na pytanie pomocnicze. Najgorsze jest to, że na ten adres zgłaszają się ludzie na warsztaty, które organizuję - w świat poszło 1000 ulotek, a mam tylko 120 miejsc. Warsztaty za miesiąc, a ja nie mogę dostać się na konto, by sprawdzić kto się zapisał ;/
BŁAGAM POMÓŻCIE !!!!

Niestety zlekceważyłaś dwie jedyne drogi do odzyskania zapomnianego hasła. Teoretycznie możesz spróbować skontaktować się z google poprzez ich formularz do odzyskiwania hasła, ale nie sądzę, żeby to pomogło. Jedyne wyjście to przypomnieć sobie odpowiedź na pytanie pomocnicze.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08.