![]() |
Kopia folderu z grą? - to zazwyczaj nie wystarcza, jeszcze Documents&Settings, rejestry.
Tak naprawdę to potrzebujesz obraz partycji. Masz przecież Acronisa w wersji Seagate? Tyle, że z grą to ten obraz spory będzie. |
To jest patch 2.43GB nagrałem na płytkę Verbatim za pomocą ImgBurn-potem przetestowałem 7zip nie pokazało błędów -co ciekawe chciałem dodatkowo zrobić kopię folderu gry już po wgraniu patcha na dysk przenośny,po jakimś czasie wyskakuje że nie można czegoś tam skopiować- i dupa.Chyba trzeba będzie sklonować partycję gdzie mam gry :idea: w maju minie rok jak gram w tą grę :sciana:
|
Czymkolwiek, choćby Nero.
Bo to nie jest obraz? (jeśli obraz - to masz Alc.) |
Pacz pobrany znowu.Mam go na dysku-nie ma błędów-czym najlepiej nagrać go na płytkę??
|
Moja radość się skończyła :'( grałem od premiery ,ostatnio nie grałem z tydzień,i gdy w niedzielę chciałem pograć pojawił się błąd(załącznik) Na necie nic ciekawego nie znalazłem,więc napisałem do pomocy technicznej EA ,odpisali abym ręcznie usunął grę(wcześniejsza reinstalacja nic nie dała) tak też zrobiłem i wyczyściłem rejestr :taktak: Grę zainstalowałem i już nie pojawił się ten błąd-tylko że do grania wymagana jest najnowsza wersja-którą sprawdza aktualizator-więc dupa-patche waży ponad 2GB i przy moim necie to kosmos :sciana:tego patcha wcześniej ściągnąłem u brata na pena i zainstalowałem - potem z pena skopiowałem na dysk przenośny i dodatkowo na płytkę(verbatim) i znowu dupa tu i tu pojawia się 8błędów CRT :buu: Czy można jakoś tu zaradzić?? poddaje
|
Battlefield Bad Company 2
Zakupiłem dziś tę grę za 130zł.:sciana: jeszcze nie miałem czasu zagrać,bo jak zwykle trochę zeszło mi na zrobieniu kopi zapasowej :taktak: gra ma SecuRom7+Licencse+EA Online i bardzo fajną opcję-która mi się spodobała-podczas instalacji można wybrać czy chce się grać z płytką w napędzie ,czy synchronizować pliki online :spoko: Podoba mi się to :taktak: gra jest zabezpieczona przed kopiowaniem a mimo tego nie wymaga płyty w napędzie.
Co do działania z obrazu to z w/w powodu nie wiem czy działa ? Zdziwiło mnie również to że ani A-Ray Scaner czy Id Scaner nie wykrywa zabezpieczenia :wow: I znowu Alcohol mnie zaskoczył, jak i również takie starocie jak ClonyXXL :hmm: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:48. |