![]() |
Net w Multimedia Polska - opinie
Witajcie;-)
Planuję założyć łącze internetowe w Multimedii w Warszawie. Czy ktoś z forumowiczów posiada u nich łącze (najlepiej w Warszawie) i może się wypowiedzieć na temat jakości ich usług (ping, jak to jest z osiąganymi prędkościami, awaryjność itp). W google znalazłem głównie negatywne opinie, do tego wystawiane przez klientów z rodzimego miasta operatora (Gdynia). Ciekawi mnie jak to jest w stolicy, skończyła mi się umowa z Aster i na pewno do nich nie powrócę.. Linie telefoniczne są u mnie fatalnej jakości, więc raczej nie skorzystam z ADSL.. |
Miałem, nie polecam. Pingi i osiągi w miare ok, ale awaryjność nieakceptowalnie wysoka. Wprawdzie jestem z Gdyni, ale znam ludzi z innych miast również narzekających na Multimedia ;)
Od 2 lat korzystam z łącza UPC- jest dobrze. Szybko, niezawodnie i do tego tanio :D |
Cytat:
|
Awaryjność prawie zerowa (przynajmniej w Chojnowie) ale cena jak i oferowana prędkość nie powala, jeśli marzysz o 20 Mb/s to zapomnij co najwyżej 6 Mb/s za 99 zł lub 2 Mb/s za 55 lub 1 za 45 Mb/s
Co do UPC to nie wszyscy są w zasięgu tej że sieci |
Mam. Nie narzekam.
|
Ogolili Cię i nie narzekasz?
|
Golą mnie co miesiąc:)
Mam u nich pełny pakiet. TV, net, HBO, telefon :) |
Cytat:
|
Mialem 2-3 lata i 2-3 razy im sie awaria zdarzyla.
Zrezygnowalismy pzrez podejscie do starych klientow. Musza sie jeszcze wiele nauczyc w tej kwestii. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Zadeklarowaną prędkość trzymają. Awarie bardzo sporadyczne i szybko naprawiane (kiedyś w sobotę ściągali dla mnie fachowca z domu). Mam wybór innych operatorów, ale nie zmieniam.
|
OK, czyli generalnie problemu być nie powinno. Chyba podpiszę z nimi cyrograf na rok, na dwa się nie opłaca, bo i tak abonament ten sam, opłata aktywacyjna tylko wyższa (na dwa lata złotówka, na rok 49 zł).
|
Nom, a jak za rok bedziesz chcial przedluzyc to pewnie taniej ci wyjdzie zrezygnowac i zapisac sie jako nowy klient.
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:53. |