![]() |
SVD
Dzięki wszystkim!:)!
Idzie na Power DVD. ale.... jak pod to podpiąć napisy;( Chyba mi tego nie zablokują, to nie warez:) |
A zobacz jeszzce na www.divx.pl
|
NIE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idę po relanium, rano spróbuję jeszcze raz!!!!!!!!! |
Do mpg2 trzeba chyba specjalne filtry zainstalowac szukaj na www.cdrinfo.pl
|
Nie pisales jakiego masz sprzeta, ale jezeli takiego to musisz miec zle cos skonfigurowane, np jakies gowniane detonatory do grafiki, lub jeszcze gorzej orginalne od producenta. Lub tak jak mowilem zainstaluj se Nemo Pack gdzie sa wszytskie kodeki, jezeli to nic nie zmieni to proponuje wyrzucic kompa za okno lub przeslac mi go do domu, a ja juz sie nim zaopiekuje jak trzeba :)
|
to znaczy, co... 1Ghz Athlon, GForce32Mega, 256 Ramu... to cieniutko!!!! qurde, 2 giga ściągania w piach?????
|
Cytat:
|
Acha i jeszcze co do kodekow to najlepiej zainstalowac sobie Nimo Pack ktory rozwiazal moje wszytskie problemy z kodekami, jest to pakiet wszystkich dostepnych kodekow, Polecam~!!!
|
DVD Player tego nie bierze!!!! v.4.0
|
Z tego co wymieniles i bylo w tych binach wynika ze byly to obrazy plyt Super Video CD, ktore mozna odtwarzac na domowych Dvd, w katalogu mpeg-2 znajduje sie film ale dlaczego zwalnia ci dzwiek? - możliwe ze masz karte graf za slaba lub sprzecior ci nie wyrabia bo film jest w super jakosci.
|
Q.... jaki kodek?
Ilość załączników: 1
Ściągnąłem SW2 Atak klonów. Na 3CD. I OK! To pliki .bin Postąpiłem jak P. Bóg przykazał. Przekonwertowałem. Podglądnąłem. Wszystko cacy, tylko... mam dzwięk, pogibany, jakby przyśpieszony, a obrazu nie. W .bin są trzy foldery:Ext, Mpeg2, Svcd. W mpeg2 siedzi film .mpg czym go odtworzyć. Wgrałem wszstko włącznie z Nimo codekami. I nic.Czym się to odtwarza do q...nędzy!!!!
Na pomoc!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:47. |