![]() |
Re: Re: dzięx
Cytat:
|
Re: dzięx
Cytat:
Nie przepraszaj ,przecież TO jest OFF-TOPIC. A swoją drogą moderatorzy mogliby zmienic kolory tła dla poszczególnych działów tematycznych,co o tym sądzicie. Nie byłoby wpadek!! |
dzięx
dzięki......poczytam sobie....... sorry, że rzuciłem to na dział CDR, ale dopiero od niedawna jestem na forum.....Wybaczcie.....
|
Ilość załączników: 1
Poczytaj instrukcji w załączniku
|
No właśnie - Off topic!
|
nic dodac nic ujac ;))
|
Ilość załączników: 1
po pierwsze primo:
- poczytaj wyszukiwarkę, bardzo pomocne urządzenie po drugie primo: - stoi jak byk na stonie głównej po trzecie primo: - jak myślisz, po jaką cholerę jest off topic robisz tylko bałagan na Forum |
Cytat:
KarolluZ |
poszukaj instrukcji PL
|
Problem z programem Norton Ghost
Hej :)
Mam takie pytanie dotyczące programu Norton Ghost.... Chciałbym sobie zrobić płytkę bootowalną to znaczy taką, która po włożeniu do CDROMu sama by startowała i zgłaszała się na przykład tak: ==> Ghost + AUTO ==> Ghost Chodzi mi o to, że po odpaleniu pierwszej opcji uruchomił by się Ghost i zacząłby automatycznie zrzucać obraz [image] na odpowiednią partycję. Tylko, żeby ta operacja mogłaby się udać trzeba znać przełączniki [switches], które trzeba wpisać przy uruchamianiu ghosta: np. Ghost -coś tam coś tam Tylko chodzi mi o to, żeby obraz, który znajduje się na kompakcie w stacji CDROM oznaczonej jako I: zrzucał się na partycję C:. Możecie mi pomóc ??? I jeszcze coś :) hehe. Czy możliwe, że gdy zrzuciłem wcześniej utworzony obraz [image] na partycję to zauważyłem, że system chodzi mi dwa razy wolniej !? Czy to możliwe ?? Moim zdaniem chyba nie, ponieważ GHOST robi dokładny obraz partycji sektor po sektorze i nie powinno coś takiego mieć miejsca.... A co z kompresją obrazu partycji [image]..... Czy ona potrzebna jest tylko po to, żeby końcowy plik z rozszerzeniem gho mało zajmował miejsca !? Pomocy KarolluZ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:14. |