Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Problem z programem Norton Ghost (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problem-programem-norton-ghost-8629/)

MaciejT 02.07.2002 23:14

Re: Re: dzięx

Cytat:

lopus napisa***322;(a)
.......................................
Nie przepraszaj ,przecież TO jest OFF-TOPIC.
Ja to tu wrzuciłem, no i jest off topic.

lopus 02.07.2002 16:26

Re: dzięx

Cytat:

KarolluZ napisa***322;(a)
dzięki......poczytam sobie....... sorry, że rzuciłem to na dział CDR, ale dopiero od niedawna jestem na forum.....Wybaczcie.....
.......................................
Nie przepraszaj ,przecież TO jest OFF-TOPIC.
A swoją drogą moderatorzy mogliby zmienic kolory tła dla poszczególnych działów tematycznych,co o tym sądzicie.
Nie byłoby wpadek!!

KarolluZ 02.07.2002 10:30

dzięx

dzięki......poczytam sobie....... sorry, że rzuciłem to na dział CDR, ale dopiero od niedawna jestem na forum.....Wybaczcie.....

kornik 02.07.2002 08:47

Ilość załączników: 1
Poczytaj instrukcji w załączniku

MaciejT 02.07.2002 00:33

No właśnie - Off topic!

Sniper 02.07.2002 00:09

nic dodac nic ujac ;))

Zetoxa 01.07.2002 13:52

Ilość załączników: 1
po pierwsze primo:
- poczytaj wyszukiwarkę, bardzo pomocne urządzenie
po drugie primo:
- stoi jak byk na stonie głównej
po trzecie primo:
- jak myślisz, po jaką cholerę jest off topic robisz tylko bałagan na Forum

KarolluZ 01.07.2002 10:06

Cytat:

neig111 napisa***322;(a)
poszukaj instrukcji PL
dzięki....ale mi pomogłeś.....wiesz może gdzi mogę takowej szukać ??? z chęcią ją ściągnę :)

KarolluZ

neig111 01.07.2002 06:19

poszukaj instrukcji PL

KarolluZ 30.06.2002 21:10

Problem z programem Norton Ghost

Hej :)

Mam takie pytanie dotyczące programu Norton Ghost.... Chciałbym sobie zrobić płytkę bootowalną to znaczy taką, która po włożeniu do CDROMu sama by startowała i zgłaszała się na przykład tak:

==> Ghost + AUTO
==> Ghost

Chodzi mi o to, że po odpaleniu pierwszej opcji uruchomił by się Ghost i zacząłby automatycznie zrzucać obraz [image] na odpowiednią partycję. Tylko, żeby ta operacja mogłaby się udać trzeba znać przełączniki [switches], które trzeba wpisać przy uruchamianiu
ghosta:

np. Ghost -coś tam coś tam

Tylko chodzi mi o to, żeby obraz, który znajduje się na kompakcie w stacji CDROM oznaczonej jako I: zrzucał się na partycję C:. Możecie mi pomóc ???

I jeszcze coś :) hehe. Czy możliwe, że gdy zrzuciłem wcześniej utworzony obraz [image] na partycję to zauważyłem, że system chodzi mi dwa razy wolniej !? Czy to możliwe ?? Moim zdaniem chyba nie, ponieważ GHOST robi dokładny obraz partycji sektor po sektorze i nie
powinno coś takiego mieć miejsca.... A co z kompresją obrazu partycji [image]..... Czy ona potrzebna jest tylko po to, żeby końcowy plik z rozszerzeniem gho mało zajmował miejsca !?

Pomocy
KarolluZ

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:14.