![]() |
Ten temat jest już zamknięty
Wchodzą sobie na forum, jakby nigdy nic. I co widzę? Zbiek12 zakłada kłutki za majoneza który się chyba rozłożył na wakacjach :)
Normalnie jestem w szoku i zamykam ten temat (majonez by go pewnie wyżucił do kosza :) ). ps. napisałem go w spomnieniu po starych "dobrych" czasach gdy moderatoży byli gatunkiem zakazanym, a posty w spokoju pasły się :) na łąnkach internetu. Temat zamknięty. (a zapomniałem że ja nie jestem moder.) Pozdrawiam wszystkich ..:::DemieN:::.. a w szczegulności moderatorów |
... nie rozpaczaj TeacMan , Zbieg to bardzo miły człowiek i okrutnie nie cierpi cenzury :cool: :) :cool:
|
Wakacje to luz, ale nie dla wszystkich...
|
heyka
witam po dluzszej przerwie TeacMan to nie do konca tak jak myslisz chcialbym sie rozlozyc na wakacjach niestety prawda jest prostsza niz Ci sie wydaje i jest bardziej przyziemna po prostu na wakacjach nie mam takiego dostepu do sieci ktory by mi pozwalal na dalsze przesiadywanie z Wami przez cale dnie i noce teraz wlasnie siedze w kafajce z zalosnym transferem - dobrze ze jest nowe forum i to wszystko sie szybciej laduje :) obiecuje ze po wakacjach zajme sie zaleglymi sprawami ;) tymczasem zycze wszystkim udanych wakacji do niektorych zas pewnie warto powiedziec SIO na dwor na slonce :) |
Re: Ten temat jest już zamknięty
Cytat:
hmm dla mnie to jest O.T. na max'a. nie to ze sie czepiam ale co hiporyzja to hipokryzja. :[ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |