![]() |
StarForce
Witam serdecznie mam zabezpieczoną grę StarForce i chciałbym prosić szanowne grono o pomoc w ustalenie wersji zabezpieczenia StarForce. Dodam tylko że próbowałem programem A-Ray Scanner i nic nie pomógł. Za wszelka pomoc Dziękuję i proszę o propozycje jaki pprogram mi wykryje ów wersje StarForce.
|
|
Gdybyś podał chociaż tytuł gry
|
Program warcabowy Aurora Borealis professional.
|
Próbuj najnowszym Protection ID
|
Lub analizatora programu Alcohol 120% :taktak:
|
Ilość załączników: 1
|
Ilość załączników: 1
Piękne dzięki za pomoc czary2mary. Mi program Protection ID wykrył inną wersje zabezpieczenia. Może ktoś powalczy z nią.
|
Użyj FStarforce - najnowsza wersja to bodajże 3,6 i "obsługuje" SF chyba do wersji 5.7.4.x
http://forum.cdrinfo.pl/f11/starforc...-sie-je-78928/ |
Mam prośbę do marekzi czy ta metodą zrobię kopię płyty oryginalnej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Za specjalnie nie rozumiem po co chcesz tę płytę kopiować-wszystkie pliki zawarte na płycie są w necie(program + bazy danych)zawsze do odtworzenia kiedy potrzeba i kiedy chcesz.
http://aurora.shashki.com/download_en.html Nawet jak się uda zrobić działający obraz to i tak gra dodatkowo wymaga aktywacji w Rosji w necie przez oryginalny key którego trzeba kupić bo jeszcze nikt tego nie złamał. |
To nie tak czary2mary- ja mam oryginalny krążek i żadnej aktywacji przez internet nie robiłem, a także mam numer Key dołączony do płyty. Co do zrobienia kopii obrazu to bym chciał ja zrobić ponieważ co jakis czas program prosi o oryginalny krążek do sprawdzenia.
|
Czyli jasne masz wszystko na forum co potrzeba -po pierwsze obraz płyty robisz darmowym Alcohol 52% z profilem StarForce.
Po drugie instalujesz w systemie sterownik FStarForce 3.6. Instalujesz grę z wirtualnego napędu. Niestety nie zawsze się udaje oszukać SF. Drugi sposób to spróbuj wersję z netu aktywować key który masz ,jeżeli przejdzie nie będziesz musiał grać z płytą. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:32. |