![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
To zależy ile $ możesz przeznaczyć ???
Wtedy będzie można coś konkretniej powiedzieć |
A która lepsza?? Chyba gotowiec, ale która lepsza??
|
Ale zewnętrzną gotowiec, czy normalna od PC+obudowa USB ???
|
Dobra zmieniam zdanie chce jednak nagrywarkę BLUE-Ray na USB.
Czy doradzicie mi jaką wziąć? Linki, porady, doświadczenia, Piszcie! |
Cytat:
Cytat:
Chociaż jakimś wyznacznikiem może być to, że płyty są czytane i z całego serca Ci życzę, by tak pozostało. :taktak: |
Mam Pioneer DVR-TD08. Uzytkowany okolo roku, sprawdza sie swietnie. Plyty ktore nagral na poczatku - nadal dzialaja. Dalem za niego okolo 200 PLN. Tyle ze to naped na SATA, a Ty chcesz IDE :-/...
|
M@X, mógłbyś podać jaki model masz. Czy dobrze się sprawdza? Nie chce kupić bubla tylko jakaś lepsza nagryware powiedźcie jaką firme mam wybrac?
|
jou, skad to przeswiadczenie? Plyty ktore nagrywam na mojej slimce Pioneera to w 95% DVD+R DL. Odczyta na PS3 i nigdy problemow nie bylo! Dodam ze po nagraniau kazda plyta przechodzi weryfikacje (ImgBurn). Palone 2.4x - powyzej plyty Verbatima lubia sypac bledami...
|
Jeżeli ma nagrywać DL, to (prawie) każda, która teoretycznie nagrywa. :mruga:
Jeżeli zaś ma nagrywać dobrze (czyli tak, by dało się odczytać później), to tylko desktopowa + obudowa na USB. |
No właśnie nie byłem pewien czy taka istnieje. Jeśli jest to nierealne pomińmy to. Chciałbym aby nagrywarka nagrywała DVD DL. :help:
|
BD Slim na IDE? To sa takie...?
|
Jaka nagrywarka SLIM Blue-Ray
Witam!
Posiadam laptopa HP Presario V6065ea, a w nim zepsuta nagrywarkę Slimtype DS8A1H, i chciałem zakupić nagrywarkę do tego laptopa. Wejście Slim EIDE, chciałbym również, aby nagrywała płyty DVD DL . Nieiwem jaką marke wybraćm czym sie sugerować, nieznam sie na tym i mogę dokonać złego wyboru. Czy możecie dać jakieś porady jaka markę/model wybrać, czy warto kupować Napęd BD na SLIM?? Jeśli można to prosiłbym o linki do allegro! :help: Pozdrawiam i z góry dziękuję! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:21. |