![]() |
Cytat:
... ciąg dalszy nastąpi :help: |
Ja ta widze tylko trojana
Daliscie sie nabrac jak dzieci:D |
Nawet widać tam jakiegoś Kryszaka... :fiu:
|
Coś z nagłówkami plików pokręcone. :hmm:
VirtualdubMod ten plik otwiera (choć sam program ma zgoła odmienne zastosowanie). :] Czy płyta była nagrywana w multisesji? :> Po zmianie rozszerzenia na .mpg plik się odtwarza. Z dźwiękiem. :D |
Ilość załączników: 1
Przesyłam plik spakowany do RAR ( za mało mam postów aby zamieszczać linki )
Pliki w zasadzie rozmiarowo zachowują się przy pakowaniu podobnie jak "zdrowe" pliki :).Jest niewielka różnica w rozmiarze - wiadomo jak zawsze przy pakowaniu. |
Dobra, nie kłopocz się - najprawdopodobniej nic z tego nie odzyskasz, bo dane na płycie (upraszczając) nie istnieją.
Bywały takie przypadki, że przy uszkodzonym RAMie pliki przeniesione/skopiowane w inne miejsce stawały się zupą bitową, niezawierającą żadnych sensownych danych. Wystarczy szybki test - skompresuj prawidłowego jpega, następnie jednego z tych z płyty (wybierz takie o podobnych rozmiarach) i porównaj rozmiar po skompresowaniu. Jeżeli rozmiar będzie podobny, to jest szansa (nikła, ale jest). Jeśli jednak ten "dobry" będzie znacząco większy, to czarno to widzę. :kreci_gl: Edit: Spakowany plik dodasz jako załącznik. :idea: |
JPEG
Cytat:
..... No i bum ... : This is not a valid image file. Taki komunikat pojawia się i nie da się tego normalnie wysłać ... Może poszłoby na jakiegoś maila ... albo ftp...spróbuję zamieścić na ftp i podrzucę link - jeśli się uda podrzucę parę plików |
Znajdziesz tam jakiegoś jpega mniejszego niż 488kB?
Jeśli tak, to wrzuć na forum jako załącznik - popatrzymy, pomyślimy. :idea: |
Błąd płyty DVD nieprawidłowy odczyt plików - format not recognized
Witam Miło,
Mój problem polega na tym że pliki na wypalonej płytce DVD z danymi ***8211; głównie JPEG ( fotki ) i PSD ***8211; projekty Photoshopa widziane poprawnie przez komputer ( dają się kopiować, ikonki i opisy są prawidłowe ) nie dają się jednak otworzyć w żadnym z programów graficznych, wżadnej przeglądarce a komunikat wszędzie jest następujący : ***8222;Format not recognized***8221;. Jak można odzyskać takie pliki ? Czy jest to możliwe ? Siedzę przy komputerze ponad 20 lat a widzę coś takiego poraz pierwszy.Może ktoś spotkał się z takim dziwnym zachowaniem płyty ? Bardzo proszę o wsparcie !!! Pozdrawiam, swave |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:23. |