![]() |
Worms Reloaded, powrót 2D od Team 17 :)
premiera za miech :D |
Klasyka wraca! :)
|
Klasyczne worms to jest to, a nie jakieś 3D
|
Wrocili do 2D ponad rok temu, w "Worms" na PS3. Teraz pewnie zmienia nazwe na Worms Reloaded i tym razem na tym samym zarobia na pececiarzach :-P...
|
Z tego co widzę to chcą za nią ~14***8364; co daje ~55zł. Odświeżona grafika, nowe tryby, nowe bronie, dawny klimat...Jeśli zbierze pozytywne recenzje to raczej pewne, że kupie.
|
WORMS-y!!!!! Gra była boska!!!!
Ja chce ja mieć!!! |
Robale w tak sympatycznej oprawie (rewelacji nie ma, ale zła też nie jest) pojawiły się już dawno na PSP (tytułów tych dwóch nie pamiętam), Wii (Worms Galaxy) i PS3/X360 (Worms i Worms Armageddon).
Zwróćcie uwagę że na trailerze nie ma żadnych unikalnych, specjalnych leveli - tych z Armageddon/World Party - wszystko jest z edytora. Mnie się to widzi jako podrasowana wersja (podrasowana bo widać nowe tła, nowe levele i jakiś sensowny edytor) "Worms" z PS3/X360. Niestety. Ja wciąż czekam na remake Worms Armageddon, który już zawitał na X360. To są prawdziwe Wormsy. To kiedy remake Word Party? Kiedy w końcu NOWE Wormsy? :( |
Rewelacja... w końcu pograłem w Street Fightera w 2D teraz w Wormsy 2D... łezka w oku się kręci... :mruga:
|
już są :D
|
|
I rewelacyjnie się gra ;)
|
A może zrobimy jakąś ustawkę online :>?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:26. |