![]() |
Kopiowanie zabezpieczonej płyty audio (nie CDS)
Jak w pytaniu, płyta zabezpieczona Safe-Lockiem albo CCD Lock albo Easy audio Lock, jeżeli się udało, proszę o pilną informację. Nie interesują mnie rozwiązania oparte o sp-dif tylko konkretne modele nagrywarek lub cd-romow na ktorych skopiowanie/zripowanie było możliwe.
Greetz |
SoBal pracujesz dla wytwórni fonograficznej czy co? :) :)
(Przykro mi ale niemam płytki audio z którym kolwiek z tych zabespieczeń więc nie mogę sprawdzić) Pozdrawiam wszystkich ..:::DemieN:::.. |
nie pracuje dla firmy fonograficznej :) ale pisze artykuł na cdrinfo.pl nt. zabezpieczeń płyt audio, i by artykuł był bardziej sczegółowy chcę zasięgnąć opinii użytkowników forum.
|
Zabezpieczenie CD
Czołem!
Też mam ten problem - zabezpieczyłem w opisany przez Ciebie sposób płytę Audio, i zacząłem się zastanawiać, jak ją skopiować/zrzucić do mp3. Spieprzyłem 2 CDR i dałem sobie siana... Najprostsze i najdroższe wyjscie to mimo wszystko sp-dif (odpada też problem z nowymi zabezpieczeniami, które dopiero wyjdą na rynek). Chyba że ktoś wymyśli jakiś niesamowity program, który gryzie wszystko... Pozdrówka. PoPe |
SafeLocka Audio da się spoko przegrać. Jak będę miał czas napiszę jak.
EALem zabezpieczyłem płytę w zeszłym roku i do teraz nie mogę skopiować (mogę Ci pocztą przysłać). Skuteczność zabezpieczenia EALem i CCD zależy tylko i wyłącznie od parametrów. Pozdrawiam |
[QUOTE]Zbieg12 napisa***322;(a)
[B]SafeLocka Audio da się spoko przegrać. Jak będę miał czas napiszę jak. EALem zabezpieczyłem płytę w zeszłym roku i do teraz nie mogę skopiować (mogę Ci pocztą przysłać). Skuteczność zabezpieczenia EALem i CCD zależy tylko i wyłącznie od parametrów. Płyta zabezpieczona ccd nie idzie odczytać w dużej ilości napędów audio CD. |
nie powiem wam ze nawet nie moge zmodyfikowac przy pomocy CCD obrazu bo clone zwraca mi blad ;) ooops powiedzialem :) ale w zwiazku z tym CCD juz na wstepie ma nizsze oceny od pozostalych konkurentow, do soboty skoncze testy safelocka i EALa potem mnie nie ma, a potem pozostali konkurenci.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:23. |