![]() |
Sparowania, czy doładowania?
|
Już sobie poradziłem. Konto PayPal mam od wielu miesięcy, problem w tym, że nie mogłem znaleźć tej opcji sparowania...
pzdr |
Smartek, załóż sobie konto na PayPal i masz możliwość przelania kasy z konta bankowego na PayPal.
A z PayPal już zapłacisz. Ja tak robię. :) |
Smartek daj znać, czy to jeszcze aktualne, czy już ktoś Ci pomógł :)
|
Ilość załączników: 1
|
No dobra, ale czy taka informacja cokolwiek mówi? Po kursie, który zostanie określony i regularnie aktualizowany. Ale czy jest gdzieś podany?
I opłatę w wysokości 2,5% czego? Całej wpłaty, przelicznika czy czegoś jeszcze? Na stronie są także inne informacje, dlatego pytam, bo może ktoś już to robił i może z doświadczenia powiedzieć, jak to w rzeczywistości wychodzi. |
Cytat:
Cytat:
|
A propo PayPala - dwa krótkie pytania:
- czy są jakieś limity przy przelewach elektronicznych (znaczy z jednego konta na drugie) - ale też przesady, mam na myśli kilka tysięcy złotych - jak wygląda przelewanie za granicę (konkretnie do USA) - jest jakaś dodatkowa prowizja? Po jakim kursie jest wymiana? |
Wadą PP jest pobieranie prowizji gdy transakcja idzie w walucie innej niż PLN (2-3% bodajże)
|
Nie ma takiej potrzeby - na paypal można elektronicznie przelewać kasę wprost z konta - nie mając żadnej karty.
|
Tak ale jeśli ktoś miał już konto na payplay i je wywalił i założy nowe i zechce dodać numer karty płatniczej która już wcześniej była dodana to nie przyjmie numeru tej karty ||
|
@Smartfon założenie konta @ PayPal trwa 2 minuty i nic nie kosztuje :)
[OFFTOP] Inna stokownia http://pl.fotolia.com/ [/OFFTOP] |
Płatność kartą kredytową/Paypalem - ogromna prośba.
Witam!
Potrzebuję wykupić na tej stronie: http://www.dreamstime.com kilka kredytów i przelać im 33.83 zł, jednak nie mam jak. Proszę o kogoś z taką możliwością o pomoc, przeleję z mBanku na zwykły rachunek bankowy w/w kwotę. Możliwości zapłaty to karta kredytowa i PayPal. Chętnego do pomocy proszę na PW. Dzięki! :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:34. |