![]() |
Do tego trzeba by dobrze znać anatomię PSP (jeśli dobrze Cię zrozumiałem. Trzeba by się wpiąć gdzieś przed "końcówkę mocy" w konsoli). Niestety w tej kwestii nie pomogę.
Widziałem dla iPod'ów takie stacje dokujące z wyjściem liniowym RCA. Poszukaj w stacjach dokujących dla PSP, może też jest coś podobnego. A z tą wysoką jakością dźwięku z PSP to tak jak napisał kolega wyżej, raczej nie ma co liczyć na cuda. |
kurde, podlaczalem do zmacniacza psp tylko mi chodzi o wyjscie liniowe a nie o sluchawkowe, sluchawkowe sie do tego nie nadaje. Nie interesuje mnie muzyka z gier...
|
Możesz kupić przewód Mini Jack 3,5mm --> 2x Chinch RCA i będzie działać.
|
Nie da sie podlaczyc z wyjscia zsluchawkowego wzmacniacza? (nie bic, nie znam sie)
|
Przejsciowek z minijacka nie ma na duza wtyczke? PSP i tak ma slaby DAC a wszystkie dzwieki w grach sa kompresowane, wiec nie przesadzaj z ta "wysoka jakoscia" ;-)...
|
PSP 3000 - przeroienie wejścia słuchawkowego na wyjście liniowe
Witam, chciałbym przerobić sobie w moim psp wyjście słuchawkowe na wyjście liniowe po to abym mógł podłączyć wzmacniacz i odtwarzać dźwięk w najwyższej jakości. Ewentualnie ( a nawet wolał bym ) dorobić drugie wyjście i mieć oba jedno liniowe drugie słuchawkowe. Czy macie jakieś tutoriale bądź porady ? i czy w ogóle da się
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:24. |