![]() |
Need for Speed World - Gra online
Ze strony http://world.needforspeed.com/ można pobrać darmową grę jak w tytule.
Głównie chodzi o to aby ścigać się w trybie online, ale można też jeździć w trybie single player (tak czy inaczej wymagane jest połączenie z netem) Grafika jak to w NFS, grywalność również, a największą zaletą jest to, że jest za darmo :D Ja polecam :) /edit Należy wejść na stronę, założyć konto w EA, pobrać ok 700 mb i można grać :) |
Tak dla uzupełnienia: Gra jest darmowa do 10 lvl, resztę trzeba wykupić. oczywiście jak każda "darmowa" produkcja jakiegoś większego wydawcy zawiera mikropłatności i to w dojść dużym zakresie. Z tego co wiem gra też jest zabugowana w dość dużym stopniu, ale sprawdzić można jeśli kogoś to interesuje, w końcu to nic nie kosztuje.
|
To jest na zasadzie "otwierania miasta" kolejnymi lvl czy całe miasto jest dostępne czy może gra polega na jeździe tylko na torach ?
Ścigać się Online na mieście z "pionowymi ścianami" to nie frajda || Wymagania jakie to ma tak w praniu, mam mobilnego radeona x200 256mb, c2d i 2gb ram |
Kolejne tory pojawiają się przy kolejnych lvl. Po mieście można jeździć, policja też gania. Nie wiem czy całe miasto jest dostępne do takiego sobie podróżowania :)
wymagania minimalne Cytat:
|
Zobaczyć będzie można, jednak trzeba będzie w ustawieniach grafiki pogrzebać.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:28. |