![]() |
Problem z nagraniem gry na ps2
Mam problem z odtworzeniem gry na ps2 slim. Model: SCPH-90004
Ściągnąłem grę nagrałem pierw alkocholem, potem nero i za każdym razem gdy ładuje płytkę do konsoli wyświetla się błąd formatu "Please Insert a Playstation or Playstation 2 format disc" Nie jest to problem płyt oraz przeróbki bo gier nagrywałem już dość sporo, na te płyty również i reszta działa. Czy ktoś mógłby spróbować mi pomóc? Gra to Katekyou Hitman REBORN! Dream Hyper Battle! Rozmiar 1.58 GB |
Po tytule sądzę, że gra jest trudno dostępna. Niemniej jednak to piracka kopia, a regulamin jest regulaminem. :P
|
Właśnie nie mogłem jej nigdzie znaleźć, po paru sklepach chodziłem a kosztuje chyba z jakieś 30-40 $, ***8364;. w sklepach internetowych. Ok, po paru patchach problem ustąpił więc temat nie aktualny.
A jeszcze jedno pytanko do kogoś. Unable to read disc to cienka nagrywarka, gdy płyty i laser na pewno sprawne, tak? |
Unable read disc oznaczy dokładnie to co oznajmia komunikat, a przyczyny standardowe. ;] *Zakładając*, że "na pewno sprawne", tak".
|
Więc gdy zmieniam nagrywarkę wtedy wyskakuje disc cannot be played.
Jak na mój angielski to to samo co wcześniej tylko inaczej napisane, ale czy przyczyny te same?? |
Może obie są do "D"? ;]
|
Wiem że na jednej było nagrywane coś wcześniej i wszystko działa
|
Spróbuj nagrać DVD Decrypter ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:19. |