![]() |
dual layer 8.5 nagrana "jakby" do po³owy
Witam. Mam k³opot na z nagrywarka . ( lub p³ytami dual layer 8.5?) Mam koncerty do zgrania oko³o 8 GB. Proces nagrywania jest ok. Brak b³êdów. Lecz przy ogl±daniu zacina siê w oko³o po³owie. Tak jakby z 2 warstw± ju¿ sobie nie radzi³. Próbowa³em na laptopie te same efekty. kupi³em dro¿sze p³yty to samo. Mam p³yty +. Mo¿e minusy by chodzi³y??? Puszczam na kompie koncert i jest ok. Juz z 20 p³ytek do kosza wywali³em. 4 gb nagrywa w ca³o¶ci bez b³êdów. Nagrywam nero oryginalny. Komp nowy i lapek te¿ nowy. mo¿e zrobiæ z tego najpierw obraz???? nie wiem juz. prosze o jak±¶ radê. pozdrawiam
|
A te p³ytki to jakie?
|
tdk + i takie s³absze ale te¿ + esperanza, traxdata. my¶lisz ¿e to od p³yt zale¿y?
|
Najczê¶ciej to jest powodem. Szczególnie w przypadku p³yt DL, których produkcja jest znacznie trudniejsza. Spróbuj na p³ytkach Verbatima, bo chyba z nimi jest najmniej problemów.
|
Jaka nagrywarka? (model, wersja biosu/firmware)
|
To samo mam na LiteOn DH-20A4P na verbatimach +R DL (4x palone) przej¶cie z 1 wartstwy na 2 "kupa" b³êdów nie do odczytania, da rade co¶ z tym zrobiæ? nagrywa³em z 3 p³ytki, wszystkie do kosza
|
jaka nagrywarka
nagrywarka HP DVD-RAM GH40L, sterownik 5.1.2535.0
nagrywam te¿ na laptopie dell - nowy dosyæ z tego roku. - Tam jest inna nagrywarka i te same reakcje. Próbowa³em na dualach -. to samo w po³owie siê zacina - przy przejsciu na 2 warstwê. |
Witam ja mam problem z nagrywarka DVD LG GH-22NS50 . a mianowicie chodzi o plyty Dual layer 8,5 GB .Nagrywa do polowy i pada po 50 % albo 75%. Probowalem roznymi programami nero 8 i 10 ,Alcohol 120%,Img Burn , i rózne rodzaje p³yt Omegi,Esperanza ,Verbatim i Fortis ,czasem uda siê nagraæ jak±s p³yte bez b³êdów ale zazwyczaj co druga wypalana pada .Reinstalowa³em system ,firmware jest najnowsze tak¿e nie wiem w czym problem pomó¿cie! Bo ju¿ zepsu³em kilka p³yt
|
koncerty nagrywanie na 8.5 gb
Czym nagrywacie kocerty du¿e 8.5 GB? Moje nero nagrywa tylko do po³owy potem sie tnie . Moze wina p³yt?
|
Jakie p³yty??Jaka nagrywarka??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |