Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   PROBLEM!!! LABEL TAG NAGRYWANIE!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f15/problem-label-tag-nagrywanie-87007/)

lisek1803 27.10.2010 12:25

PROBLEM!!! LABEL TAG NAGRYWANIE!!!!!

Witam.Mam nagrywarke Liteon iHAS524 i chciałem skorzystac z funkcji label tag ale jak nagrywam w nero Essentials to dane mi sie normalnie nagrywaja lecz etykiety jak nie widac tak nie ma , zatrzymuje sie nagrywanie etykiety na 2 % i to wszystko dlatego chciałbym prosic jak ktos wie czy jakis osobny program do etykiet czy poprosty wadliwa nagrywarka .

czary2mary 27.10.2010 18:07

Spróbuj tym programem PLDS SmartPack v1.19.0.0

Oprogramowanie dedykowane dla wszystkich napędów firmy LiteON, pracujące ze wszystkimi OEMami opartymi o urządzenia tego producenta. Dzięki niemu możemy automatycznie zaktualizować oprogramowanie, nagrać etykietę LabelTag (funkcja dostępna tylko w konkretnych modelach napędów tego producenta) czy skasować bezpowrotnie płytę DVD***177;R - w trybie szybkim i pełnym. Oba tryby bezpowrotnie kasują dane, jednak opcja szybka jedynie nadpisuje TOC płyty, przez co teoretycznie możliwe będzie odzyskanie części danych.

http://www.cdrinfo.pl/download/580142141

jackysiedem 16.01.2011 18:30

Cytat:

Napisany przez lisek1803 (Post 1125229)
Witam.Mam nagrywarke Liteon iHAS524 i chciałem skorzystac z funkcji label tag ale jak nagrywam w nero Essentials to dane mi sie normalnie nagrywaja lecz etykiety jak nie widac tak nie ma , zatrzymuje sie nagrywanie etykiety na 2 % i to wszystko dlatego chciałbym prosic jak ktos wie czy jakis osobny program do etykiet czy poprosty wadliwa nagrywarka .

U mnie to samo (IHAS624) w nero przy próbie wypalenia etykiety totalna zwiecha, a tym programem ze strony Liteona, po 1% coś zabrzęczało i nagrywarka wogóle przestała nawet czytać płyty DVD. Jutro oddaję do sklepu. Czy wogóle ta funkcja LabelTag dziłała? czy to tylko bajer reklamowy? Bo w necie nie ma poza reklamami informacji, że komuś udało się wypalić te napisy.

melag 16.01.2011 18:38

Cytat:

Napisany przez jackysiedem (Post 1139659)
U mnie to samo (IHAS624) w nero przy próbie wypalenia etykiety totalna zwiecha, a tym programem ze strony Liteona, po 1% coś zabrzęczało i nagrywarka wogóle przestała nawet czytać płyty DVD. Jutro oddaję do sklepu. Czy wogóle ta funkcja LabelTag dziłała? czy to tylko bajer reklamowy? Bo w necie nie ma poza reklamami informacji, że komuś udało się wypalić te napisy.

Słabo szukałeś >>KLIK<<

:czytaj:

kognitywista 14.02.2011 19:39

Cytat:

Napisany przez jackysiedem (Post 1139659)

Mam tę samą nagrywarkę i bezproblemowo wypalam etykiety LabelTag za pomocą programu SmartPack. Odradzam tylko w przypadku jasnych płyt CD. Prawie nic nie widać. Jeśli chodzi o Nero, to podobno wtyczka LabelTag-a jest wyłącznie w Nero 8 Essentials. Ja posiadam zarówno Nero 9 Essentials jak i pełne Nero 9 i niestety nie ma tam funkcji LabelTag.

jackysiedem 22.02.2011 20:44

dostałem drugi egzemparz i też nie chciał wypalać napisów, dołączone oprogramowanie Nero 9, tak samo jak poprzednio po 1% zwiecha. Jednak po uaktualnieniu Nero do pełnej wersji wszystko działa jak należy, wypala napisy zarówno na DVD jak i na CD (na CD jest odwrotnie wypalane jest tło, a nie napisy). Szkoda tylko, że brak jest informacji, że załączone oprogramowanie to tylko demo, które bez zakupienia pełnej wersji nie działa do końca poprawnie. Mimo wszystko problem rozwiązany :spoko:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:03.