![]() |
2 wyniki ???
W Google po wpisaniu nagrywarka DVD wyskoczyło mi masę wyników. Na ceneo pełno. http://www.ceneo.pl/Nagrywarki_DVD Tylko ceny ... 1200 zł za nagrywarkę, nie dałbym zwłaszcza, że za 800 zł widziałem już BL. |
jedno jest pewne,po uzytkowaniu nagrywarek dvd firm pionner,i panasonik obie po okresie gwarancji wysiadły a kosztowały sporo bo pionner 4000 a panasonik 2200 widac z tego ze nie warto inwestowac w sprzet markowy a wystarczy np.manta,czy e:max z 500GB hdd za 440 zł.pionner wytrzymał do konca gwarancji teraz nie czyta nawet płyt które na nim nagrałem.a panasonic zaczoł charczec przy szybkim przegrywaniu z hdd juz po roku po 4 naprawach zostałem bez gwarancji i sprawnego sprzętu.Teraz kupie włsnie wspomniany e:max przynajmniej nie bedzie przykro wyrzucic jak cos wysiądzie
|
Cytat:
|
|
Nagrywarka DVD TV do domu
Chciałbym zasięgnąć rady, otóż posiadam odtwarzacz kaset VHS firmy samsumg i chciałbym przerzucić parę kaset z VHS na płytki DVD (klasyki, które nie mogą zniknąć jak ta technologia, która je podtrzymuje), poza tym chciałbym mieć możliwość nagrywania filmów z TV (ze zwykłą anteną naziemną) na płyty DVD lub CD i tu rodzi sie problem co to ma być za sprzęt? Takie niby zwykle pytanie i proste, ale nie spotkałem sie z takowym przedtem... Więc zwracam się z nim do was o pomoc. Jakiego sprzętu powinienem szukać?
Na allegro wpisując "nagrywarka DVD tv" znajdują sie dwa wyniki:( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:27. |