![]() |
ImgBurn, jedyny słuszny. Również darmowy.
|
True Burner - lekki, darmowy i PL. W sumie tak jak wyżej zostało napisane, oprogramowanie raczej nie ma znaczenia.
|
Wystarczy Ashampoo, mniejsze i darmowe. Od pewnego czasu używam i jestem bardzo zadowolony.
|
Wszystko jedno.
Zostaw mniejszy. :spoko: Albo rzuć monetą. :mruga: |
no ok, w takim bądź razie mam pytanie, który program zostawić? czy nero 6 czy Ashampoo? po co mi 2 programy do nagrywania płytek :p
|
Płyty RW najczęściej są dziadowskie już w momencie zakupu. Po kilku nagraniach/skasowaniach może być tylko gorzej. :kreci_gl:
Program nie ma tu w zasadzie żadnego znaczenia. :nieee: |
a to nie jest tak, że obojętnie jaki program byle tylko kasował? :hmm:
wybiera się tylko między szybkim a pełnym kasowaniem a reszte robi nagrywarka? |
Jaki program do kasowania płyt DVD+RW ?
Witam
Tak jak w temacie, jaki jest najlepszy program do kasowania płyt DVD+RW? Na rwusach nagrywam tylko filmy .avi oraz DVD-Video z komputera i odtwarzam je na stacjonarnej nagrywarce DVD SONY RDR GX220. 1.Miałem juz Nero 6 (bardzo długo trwa Całkowite Kasowanie płyty, ale moim zdaniem to chyba dobrze... przynajmniej były efekty tego kasowania, jednak po kilku formatowaniach płyta nadaje się do wyrzucenia. Po nagraniu filmu z PC, nie da rady obejrzeć całego na stacjonarce, film sam się wyłącza po kilkunastu minutach - zakładam że jest to wina płyt DVD+RW Sony i HP, ponieważ również podczas nagrywania z TV na płytę film nie nagrywa się do końca) 2. Ashampoo Burning Studio 10. Program szybko kasuje płyty, jednak dalej występuje problem z z przerywaniem filmu w trakcie oglądania. Słyszałem że świetny jest program super blank, ale kasuje only CD-RW :/ Więc jakie programy polecacie do DVD+RW? Moja nagrywarka to: TSSTcorp CDDVDW SH-S223Q Pozdrawiam :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:38. |