Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pytanie do Miska4 i Majoneza (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pytanie-miska4-majoneza-8735/)

julek 06.07.2002 09:42

Pytanie do Miska4 i Majoneza

Na jakiej nagrywrce najczesciej spalacie krazki?

-Sid-The-Rat=> 06.07.2002 11:40

ten post jakos ma zbyt waznie brzmiacy tytul jak na tresc ktora posiada
ja bym sugerowal - Pytanie do G.Busha - ile jest 2*2?...

ale w sumie nie to zebym potepial - chetnie sie dowiem co to za sprzety
sam mam
TDK cyclone 12
LG 32 (nie podkrecane)
i hp7200

oldgringo 06.07.2002 16:56

Spoko,znam twój stosunek do sprawy.Swoją drogą masz niezły układ.Rozumiem ,że tą nauką zarabiasz na życie i do tego stały,szybki dostęp do sieci.Tylko pozazdrościć.Ja w pracy muszę użerać się z klientami ,którzy zalegają z płatnościami,na dokladkę szef ma cięgle pretensje ,że za długo siedzę w internecie i ma wysokie rachunki do płacenia.Istny horror.

cana 06.07.2002 18:06

ja na szczęście w tyrce mam rozumnego szefa i znajonego admina sieci firmowej :) / jeśli nie ściągam 600MB na jeden raz i to co powinno być zrobione jest wykonane i uważam kto wchodzi do biura to spoko
pozdro
ps lubie sobotnie ot na forach i grupkach

julek 07.07.2002 11:57

YYYYYY sorx ze przeszkadzam,ale to pytanie bylo skierowane tylko i wylacznie do adminstratorow tego serwisu.......;)

ThanatoS 07.07.2002 14:50

Cytat:

julek napisa***322;(a)
YYYYYY sorx ze przeszkadzam,ale to pytanie bylo skierowane tylko i wylacznie do adminstratorow tego serwisu.......;)
To troszkę się spóźniłeś bo Majonez jest teraz na urlopie i będzie jeszcze jakieś 1,5 tygodnia.

grzeniu 07.07.2002 15:01

O ile mnie pamiec nie myli to Majonez posiada teaca w54e, z ktorym tak sie zzyl ze zabiera go ze soba gdziekolwiek wyjezdza ;p Tak wiec panowie oto prawdziwy wzor do nasladowania, niczym Winnetou wsrod reszty Apaczow, czyli nas.;)

bgn 08.07.2002 08:48

ale kurde lizus ...... patrzcie, tylko z "gora" konwersuje

Majonez 21.07.2002 17:12

hehehehe chlopaki zawsze wiedzialem ze jak chce sie posmiac to musze na forum zagladnac

a teraz pokolei

jestem nie na urlopie tylko na wakacjach i nie potrwa to 1,5 tyg tylko jeszcze ponad 2 miesiace :)

co do nagrywarki to po pierwsze a co to ma za znaczenie na czym kto wypala co do teaca to juz nie mam cdw54e oddalem ja bratu
a co mam teraz niech to bedzie moja slodka tajemnica :))

narazie
udanych wakacji

Macio.Men 21.07.2002 19:45

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)
O ile mnie pamiec nie myli to Majonez posiada teaca w54e, z ktorym tak sie zzyl ze zabiera go ze soba gdziekolwiek wyjezdza ;p Tak wiec panowie oto prawdziwy wzor do nasladowania, niczym Winnetou wsrod reszty Apaczow, czyli nas.;)
Albo Janosik wśród reszty tych górali :).

Sniper 22.07.2002 03:40

Cytat:

majonez napisa***322;(a)
hehehehe chlopaki zawsze wiedzialem ze jak chce sie posmiac to musze na forum zagladnac

a teraz pokolei

jestem nie na urlopie tylko na wakacjach i nie potrwa to 1,5 tyg tylko jeszcze ponad 2 miesiace :)

co do nagrywarki to po pierwsze a co to ma za znaczenie na czym kto wypala co do teaca to juz nie mam cdw54e oddalem ja bratu
a co mam teraz niech to bedzie moja slodka tajemnica :))

narazie
udanych wakacji

Ładdddne wakacje a ja garuje przy kompie pisze progz-a do pracy mgr i mnie szlag trafia bo sie wiesza pogoda taka ze szok - az sie siedziec niechce ,dziewczyna jęczy za uszami że chce gdzieś jechać tylko mi cdrinfo zostaje i forum na rozluznienie.

A tak pozatym to już chyba uzależnienie wakacje - niby a jednak zaglądasz ;))))

Majonez 22.07.2002 20:15

eeeee tam uzaleznienie wakacje juz prawie od miesiaca a ja dopiero drugi raz tu zagladam i to tez wlasciwie przypadkiem :)

a poza tym stesknilem sie za Wami co tu ukrywac
jak w akademiku komp chodzi 18 na dobe
siec bez ograniczen
a ja na forum siedze non stop

to teraz jak nie moge to czegos brakuje

a poza tym nie mysl ze ta pogoda to mi dopisuje

najpierw jak slonce dawalo jak cholera to ja piwnice robilem przez trzy dni
potem jak wyskoczylem nad jezioro to chmury i tyle
a pozniej trzy dni ulewy jak cholera :(

i gdzie tu sprawiedliwosc :(

spy 22.07.2002 20:58

wam to dobrze....

Ja mam teraz lacze 512kb/s ...
I sciagam po 4 filmy na dzien + ladnych "pare" od qmpli co tez takie stale maja....

Ale koniec... spadam z podestu... bog umiera...

Przeprowadzam sie na zadupie (czyt. zielonka) a tam ani przez kablowke, ani DSL, ani neostrada, ani nawet gupiego SDI tam nie ma...
Przez satelite, radio za drogo =PP i co mam zrobic??
Z dala od "kabla", "qmpli" hlip hlip...
Dolacze do grona szarych modemiarzy...
a to wszystko za 5 dni...
hlip hlip

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:36.