![]() |
Cytat:
miałem kilka razy tak, że na podstawkach pod piwo mi w jakimś tam momencie nagrywania się wywalał błąd. |
Ok ale to w tym tkwi problem :D?
|
Nagrywaj na dobrych płytach, typu Verbatim, SONY, a nie jakiś podstawkach pod piwo czwartej kategorii, jak Titanum czy Blupop.
|
Zapisując dane w tym przypadku filmy DVD na płycie.
nagrywarka, znalazłem coś jak :HL DT ST DVDRAM GSA-H44N DVD CD-R/RW , o to chodziło?:D Nero Express 6 oryginalne. Nośnik ostatnio Blupop, wcześniej były inne np. titanum itd. |
I log z nero daj.
|
co znaczy zgrywając ??
jaka nagrywarka ?? jakie nośniki - firma ?? jakie nero ?? jaki film - DVD, avi, ... ??? CD, DVD ?? na razie tyle ... |
'zapis się nie powiódł'
hej, otóż mam taki problem że zgrywając filmy przez nero mniej więcej przy 6%-ach wyskakuje błąd ' zapis przy prędkości... się nie powiódł'. Zdarza mi się to już któryś raz z kolei, słyszałem o jakimś aspi itd ale kompletnie się w tym nie łapię, mam Windowsa XP. Czy ktoś mi może w miarę prosto wytłumaczyć jak sobie z tym poradzić? Z góry dzięki i sory jeżeli założyłem temat nie w tym miejscu co trzeba ale zarejestrowałem się jakieś 2 minuty temu. Proszę o szybką odpowiedź.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21. |