![]() |
Problem z zadaniem
Witam
Wiem, że to ciut lamerskie, ale mam pewien problem z zadankiem, toteż może ktoś nakieruje me myślenie na właściwe tory :) Zadanko wygląda tak: Cytat:
Co do podpunktu 3, próbowałem różnych kombinacji, jednak nic mi z tego nie wyszło :P Z góry zaznaczam, że wolałbym jakieś przydatne wskazówki, niż kompletne rozwiązanie zadania. Liczę na Waszą pomoc :) Pozdrawiam Stanley |
To ja też lamersko spytam - dlaczego outlooka? :hmm:
Przecież o tym w zadaniu mowy nie ma. :nieee: A co do trzeciego - "reply to" nie wystarczy? :idea: |
Z założenia przyjąłem Outlooka, żeby nie dostać czapy za inny program :P Faktem jest, że na ćwiczeniach mieliśmy i outlooka, i thunderbirda, który filtrowanie rozumie bez problemu na IMAPie...
Reply to chyba nie za bardzo wystarczy, bo to ja jako nadawca, wysyłając wiadomość z mojego maila mam wypuścić wiadomość z innego maila (innego adresu, tak to rozumiem) tak, żebyś Ty widział właśnie jako nadawcę tego drugiego maila. |
Nie mam pewności, ale do podania innego adresu nadawcy chyba trzeba mieć aliasy. :hmm:
|
1. IMAP
2. Jeżeli dane mają być zsynchronizowane, to filtrowanie najlepiej jakby odbywało się już na serwerze 3. Trzeba w opcjach zaznaczyć pokazywanie pola Od |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:32. |