Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Nakładka PL WinOnCD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/nakladka-pl-winoncd-8745/)

artoor 06.07.2002 17:16

Nakładka PL WinOnCD

Ściągnąłem właśnie nakładkę PL do winona. Wszystko wg instrukcji. Zainstalowałem ten WOCSP502, ale po instalacji PL'ki deaktywuje się ***** do WinOnCD i program nie hula w ogóle. Da sie to jakoś rozwiązać? Jakieś sugestie mile widziane.
Pozdrawiam wszystkich.

artoor 07.07.2002 12:07

Rzeczywiście!
Wielkie dzięki bartz.
Hula, aż miło!!!

bartz 07.07.2002 23:24

ciesze się,że mogłem pomóc

Zetoxa 08.07.2002 15:27

... przyłączam się do podziękowań dla bartz'a (postanowiłem na starość poexperymentować z WinOn-kiem, Nerusia nie zdradzam) :) :).

mar 10.07.2002 11:25

Polska nakładka do WinOnCd

Zainstalowanie polskiej nakładki do WinOnCd w wersji 3.8 i 5.02 powoduje błędne działanie programu, (osobiście kożystam z wersji angielskiej). Może nie są one istotne ale wolę nie czekać na uaktywnienie w chwili nagrywania. Jeden z nich to nie zmieniająca się opcja wysuń na wsuń tackę np po formatowaniu CDRW. W werji 3.8 niejednokrotnie spolszczenie powodowało wieszanie się programu w nieprzewidzianych momentach n.p. w czasie wypalania płyty i wychodziła niedopalona "skwarka".

bgn 10.07.2002 12:09

zainstalowanie nakladki spowoduje "cofniecie wersji programu do 5.0
( bo spolszczony zostal 5.0 ) .Nie warto, zeby zamiast preferences miec wlasciwosci. Reszta jest tak jasna, ze wlasciwie angielski nie jeast potrzeby do poslugiwania sie programem, a help i tak jest po niemiecku

Zetoxa 10.07.2002 12:45

... prawdopodobnie przeoczyłeś bgn nowe spolszczenie dokonane przez Juroxa (któremu niniejszym bardzo dziękuję :*), powstało ono specjalnie do wersji 5.02 i nie cofa Winonka do wersji 5.0. Ukazało się kilka dni temu w newsach na Forum.
PS. dzięki za zapasowy numerek :cool:

MaciejT 10.07.2002 15:09

Cytat:

bartz napisa***322;(a)
Musisz zainstalować Winoncd z innym serialem. Nie bedziesz musiał wtedy stosowac cracka.Program bedzie sie normalnie wlaczal,nawet po zainstalowaniu Service Pack'a .Zainstaluj z serialem Zbieg12: ŻADNYCH NUMERKÓW! i nie stosuj cracka.

bgn 11.07.2002 08:23

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... prawdopodobnie przeoczyłeś bgn nowe spolszczenie dokonane przez Juroxa (któremu niniejszym bardzo dziękuję :*), powstało ono specjalnie do wersji 5.02 i nie cofa Winonka do wersji 5.0. Ukazało się kilka dni temu w newsach na Forum.
PS. dzięki za zapasowy numerek :cool:

fakt- przestalem ogladac nakladki na Wiona, to napewno przeoczylem.
Moze ja obejrze.To dobrze ,ze komus sie chcialo zrobic translacje.
rzyjemnej pracy w Wionie i zaluz przy instalacji sesion selaktor - niekiedy bardzo sie przydaje

bgn 11.07.2002 10:51

Nakladka Juroxa jest O.K. Dzieki, ze chcialo mu sie zrobic, mysle, ze wionowcow przybedzie, jesli nie beda "esperymentowac" z opcjami, tylko spokojnie sobie przeczytaja:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13.