![]() |
Wypalenie gry- xbox 360
Czesc
Mam kopie zaposową gry (obraz iso) i pilk z rozszerzeniem .dvd Kupiłem płytę Verbatim Dvd+R DL Wypalarka z jakiej korzystam to Matshita DVD-Ram UJ-850S z obsługą zapisu płyt DVD+R DL Próbowałem wypalić przez IMG burn ale tam nie mogę wybrać firmy mojej nagrywarki, podczas wypalania się pojawia się bład "Set Lo Data Zone Capacity Failed! Reason: Power Calibration Area Error" Jakim programem wypalić i jak? Proszę o pomoc. |
Kup jakąś nagrywarkę, bo matSHITa nią na pewno nie jest. :nieee:
http://forum.cdrinfo.pl/search.php?q...em*&do=process |
ok, a z tą już nic się nie da?
|
Da się - można z niej zrobić np. lampkę, albo zrobić konkurs "kto dalej nią rzuci", i tak dalej. :mruga:
|
A czytałeś ten temat? http://forum.cdrinfo.pl/f104/nagrywa...x-360-a-75969/
Po za imgburnem są jeszcze inne program jak np. CLoneCD w ktorym też wypalisz i bedzie okej, a to czy masz do du...nagrywarke to juz inna bajka ;) |
Podepnę się pod ten temat z pytaniem, bo nie chcę zakładać nowego, a posty znajdowane do tej pory w tej sprawie są z przed roku albo dwóch.
Otóż szawnkuje mój pioneer dvr-216d (nowej kupić się już nie da) i nie wiem czym go zastąpić, aby robienie kopii na Xbox360 było bezproblemowe. Proszęznawców o podanie konkretnych modeli. |
Ja już od stuleci nie wypalałem żadnej płyty, a mój pionek jeszcze żyje. ;]
Zajrzyj raczej do działu http://forum.cdrinfo.pl/f15/. |
Witam
Mam X360 Arcade ktorego zaraz po zakupie przerobilem ale bylo to hmm okolo 4-5 lat temu wiec prawdopodobnie mam (nie wiem czy dobrze napisalem) extreme 1,4 lub 1,5 Od momentu sciagniecia NFS HP i do teraz - np Crysis 2, Homefront nie moge odpalic tych niektorych gier - chociaz Dead Space2, Tron, nowe Star Wars chodza. Wyskakuje mi ze musze zaktualizowac konsole ale jak to robi wybija ze "plytka jest zabrudzona/nieczytelna" Ostatni raz aktualizowalem moja konsole z org plyty NFS HP Przerabiam/lem je PPF-O-Matic3 ale cos mi sie zdaje ze chyba do nowych gier to troche za malo lub zbyt stare. Prosze podajcie aktualne pozycje do patchowania |
|
iX nie uruchomi niepoprawnych kopii i kopii gier od wave3 w górę. iX 1.6. A jak z iX 1.4/1.5 to nie wiem.
- - - PPF-O-Matic służy do patchowania plików z formatu *.ppf, więc nie wiem co tam niby tym programem przerabiałeś. :P |
Wielkie Dzieki AleX69 !!!
Zainstalowalem aktualizacje i dziala - wlasnie zrzucam Serious Sam-a na PenDrive a potem musze sprawdzic Crysis 2 czy odpali - mam nadzieje ze tak ;) Berion PPF-O-Matic3 to patch-uje iso a potem musze zamienic plik dvd programem XDVDMulleterBeta10.2 i na koniec wypalam :) Jeszcze raz dzieki :)) |
Czesc
Mam kolejny (duzy) problem z moim X360, mianowicie zrobilem aktualizacje pod kinect ze strony MS bo taki dostalem komunikat jak chcialem dziecku wlaczyc org gre ktora byla w zestawie i zrobilem. Tylko ze po tym nie dzialaja mi inne gry a dzialaly, mam xtream 1.4 i wszystko bylo OK - no wlasnie bylo ;( Prosze o pomoc/rade co zrobic Pozdrawiam D. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:52. |