![]() |
[Problem] z OBM , plik którego nie potrafie usunąć.
z powodu że Berion usunął mój post w innym temacie, zakładam nowy ponieważ nie potrafie znaleźć sposobu jak usunąć wadliwy plik.
to tak miałem grę ważącą 17GB w OBM i po usunięciu jej zostało mi wolnego miejsca na dysku 10GB : o. Gdy przeglądałem pliki przez fillezille , żadnych resztek gry nie znalazłem, problem pojawił się gdy chciałem usunąć OBM, nie usunęlo folderu OMAN->GAMEZ oba foldery są "niby" puste lecz nie moge ich usunąć. w poprzednim temacie proponowano mi pobranie i zainstalowanie "fixpermissions.pkg" lecz w niczym to nie pomogło :/ macie może jeszcze jakiś ciekawy sposób na usunięcie udręczliwego pliku który waży ok7GB i zużywa zasoby mojego wew dysku? :dd |
Skasowałem poprzednie dwa posty, jakiś nieprzytomny byłem...
- - - Więc, skoro nie dajesz rady przez FTP i jak się domyślam również przez manager plików (Comagnie's Awesome FileManager) to nie pozostaje nic innego jak format dysku... Najwyraźniej coś poszło nie tak podczas kasowania i są błędne wpisy w tablicy. - - - Program FixPermissions zmienia tylko właściciela plików i folderów z roota na użytkownika. Dobre jeśli ktoś przełącza się z Hermesa na PL3 i jego hybrydy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:32. |