![]() |
Nec 7900a
Czy Nec 7900a ma Overburning ?
|
tak
|
A mogl bys mi cos poradzic bo na plycie platinum 700mb nie moge nagrac nawet 706mb nagrywam w DAO zamykam sesje i nawet juz zaczalem przeprowadzac symulacje probowalem na grac w winoncd 5 i nero 5582.
Win on wywala to okienko naciskam ok pojawia sie nastepne naciskam Proceed potem nastepne okienko "Write error occured" i jest tam taki rozwijany przycisk z 5-6 pozycji obojetnie ktora probuje i tak nie nagrywa A Nero pisze ze plik kompilacji jest zbyt duzy by ..cos tam dalej w ustawieniach wlaczylem Overburning na 85 min. |
Wylacz kreatora w nero, wtedy sie uda. :)
|
ona ma dziwny overburning
jak odpalasz nero zaznacz bez sesji plyta, jak cos wrzucisz to zamknij ja, i zaznacz DAO/96, wtedy zacznij nadpalac i pojdzie, czasami wywali blad po koniec, ale plyta i tak bedzie OKI...
Korzen |
to znaczy plyta bez multisesji :)
|
Zawsze tak robie , na koncu wyskakuje blad i plyta nie dziala (znaczy czesc plikow) ,ale dzieki za rade :)
|
co do overburningu w nec'u to jest taka sprawa, że jest <b>obsługiwany</b> lecz nagrywarka ta,b> nie obsluguje plyt wiekszych niz 80 min</b>. wiec mozesz nadpalac tylko mniejsze plyty (tylko po co ;-)), jesli masz jakies pytania co do innych funkcji i mozliwosci tej nagrywary to wal, troche z nia juz dzialam i mniej wiecej wiem co ona moze.
|
Wielikie dzieki za tego posta wreszcie nie bede marnowal plyt :cool:
Pytania 1.)Wogóle nie obsluguje 800mb i 870mb - nawet ich nie czyta? 2.)Od kiedy go robia ? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |