![]() |
Cytat:
|
VX Nano jest dobra jako myszka ale raczej nie dla duzej dloni.
|
Dobra mysz, w dobrej cenie Logitech VX Nano
|
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Cytat:
Chyba, że do protokołu :ysz: Cytat:
|
Owszem każdy ma inne potrzeby-gracz zawodowy do mocnego PC potrzebuje też odpowiedniej myszki,słuchawek ,monitora itd. Ktoś kto ''obrabia'' filmy,zdjęcia też musi mieć dobry sprzęt. Sam obecnie będę zmieniał blaszaka i też wybieram odpowiednie podzespoły :sciana:
|
Może z tą S3 to lekka przesada, ale rzeczywiście przyzwoite peryferia znaczą więcej niż wnętrze komputera dla codziennego użytkowania. Owszem, jeśli chce się pograć w Metro 2033, czy Crysis 2, to przydaje się mieć te dwa miliardy tranzystorów (mądrze rozdzielone pomiędzy poszczególnymi komponentami ;)), ale do komfortu przy choćby przeglądaniu internetu wystarczy komp sprzed dziesięciu lat, byle tylko nie miał kulkowej myszy z tamtego okresu i klawiatury Rycha ;)
|
Jak na razie nie męczy mnie monitor LG 22' klawiatura do pisania A4Tech KL23-MU do gier mam taką małą A4Tech X7G100 mycha też A4Tech X7 Red Fire rączki mam jak autor tematu przywykłe do łopaty ;) i eksterminacja wirtualna wychodzi mi spoko :fiu: http://g.bfbcs.com/38184/pc_elopento.png
|
Procesor możesz mieć starego pentiuma, albo i7, grafikę możesz mieć s3 i jakąś nowość nvidii. Wszystko jedno, w zależności co ci potrzeba. A jak masz nędzne peryferia, to i tak się będziesz męczył i tak.
|
Cytat:
|
M705 i M510 tyle samo kosztują. M510 ma normalny wygląd (jak dla mnie) tylko czy wymiarowo jest taka sama jak M705?
|
Jest tez tansza mozliwosc czyli Logitech M510. Mam taka i na moja spora dlon jest ok. Zastanawialem sie tez nad ta M705, ale stwierdzilem ze nie oplaca sie doplacac do paru gadzetow.
|
Ja potrzebuje dużej i bezprzewodowej, nie cudacznej ;)
M705 za 140zł można by kupić. Cena mnie przeraża, ale jeżeli myszka była w końcu dopasowana to bym się cieszył, mimo kwoty... Muszę to przemyśleć... |
Za 80 zł to nie kupisz dobrej myszy bezprzewodowej.
Revoltec Fightmouse jest wielka, duża i kosztuje 80 zł, ale przewodowa. Ogólnie szukaj myszek for gamers, one są duże - albo jakiegoś wynalazka no name na ebayu. Jako Reetou rzecze, do lapków Unifying dobra rzecz, ale też droższe. imo do lapka trackball dobry, bo nie potrzebuje miejsca do pracy, nawet na kolanie może leżeć i te Logitech są duże - ale dobry trackball z Unifying kosztuje ponad 200 zł |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:55. |