![]() |
Jesli już to GBATemp oraz psx-place.
|
Najwyrazniej bez konca przez ostatnie 20 lat lol2, a gdzie sie udzielasz w takim razie bardziej :>
|
Cytat:
|
Spoko dzięki
Żyję żyję czemu miałbym nie żyć |
Jeeezu on ci zyje, i zawital w nasze progi Boze drogi lol2 , gdzie byles jak cie nie bylo :D
|
Jeeezu jak ja dawno nie słysząłem, żeby ktoś kmeaw wgrywał :D Jak bardzo Ci zależy na 3.55 z jakiegoś powodu to już prędzej Rogero lub Rebug. Włącz sobie flagę QA to będziesz mógł zmieniać Fw dowolnie. Niemniej jak wgrasz cfw to konsola pewnie dostanie flage i złapiesz później bana na ofw.
|
Mam pytanie, czy jeśli wgram CFW kmeaw 3.55 do konsoli z OFW 3.55 to czy będę miał menu po polsku?
Tak Czy będę mógł uruchamiać też oryginalne gry z płyt Tak nawet te które wymagają nowszego OFW niż 3.55? Nie Czy później gdybym chciał wgrać OFW w najnowszej wersji, to się to uda? Tak 3.55 to historia, lepiej wgrac nowe HFW>patch>CFW zakladajac ze masz konsole ktora je przyjmie. |
Mam pytanie, czy jeśli wgram Jailbreak CFW kmeaw 3.55 do konsoli z OFW 3.55 to czy będę miał menu po polsku? Czy będę mógł uruchamiać też oryginalne gry z płyt, nawet te które wymagają nowszego OFW niż 3.55? Czy później gdybym chciał wgrać OFW w najnowszej wersji, to się to uda?
|
Mozesz
|
A czy mając ferrox 4.86 mogę bez problemu wgrać inny cfw 4.87 np lub jak wyżej 4.89 ?
|
Wyszło CFW 4.89 Evilnat (CEX):
https://www.psx-place.com/threads/cf...8-3-cex.37294/. |
I to pewnie najlepiej wszystkie na raz. :P
|
Funkcje z dex :P
|
A jaka to konkretnie opcja jest ci tak wielce potrzebna, że nie ma jej w LITE?
|
Dla mnie nie :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:50. |