![]() |
proba mikrofonu
.
|
bardzo ciekawy temat, moze podyskutujemy:P 8) ;p
|
Witam !
Mam parę pytan co do tego mikrofonu. jakiej jest firmy Bezprzewodowy czy kabel w jakim paśmie odbywa się transmisja jaki zasięg działania jakie jest pasmo przenoszenia dzwięku ...:-D :-D |
i jaki jest dlugi??:P
|
... a co to jest mikrofon :( :o :( ?!
|
Cytat:
Witam ! Mikrofon - zwierzątko futerkowe zamieszkujące południowe stepy Azjii, mieszka w koloniach od 20 - 100 osobników.:-D :-D :-D |
Mikrofon-jak sama nazwa wskazuje,
mikro=małe, fon=zwierzątko futerkowe (patrz wyżej) odmiana fumy, łatwo oswajalna, łagodna. (Księga Rzeczy Zbędnych i Bezużytecznych, tom 3) |
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
|
a można kupić mikrofon w wersji lite ??? tzn. żeby nie gubił futerka na zime 8) astatnio mój mikrofon gryzie, ale nie wiem dlaczego, jest może ***** albo jakaś łatka?
|
Cytat:
Witam ! Poszukaj na stale uaktualnianej stronie www.cracks.am lub www.astalavista.box.sk i w search wpisz mikrofon :-D :-D :-D |
znalazłem cracka, ale po zainstalowaniu mój mikrofon sie powiesił i musze se kupić nowego :'( :'(
|
proponuje zrobic nowy dzial "GLUPIE PYTANIA,GLUPIE ODPOWIEDZI".widze ze wiele osob skorzystalo by z tej "uslugi":-D :P 8)
|
Cytat:
|
Cytat:
Witam ! Mam nadzieję ze nikt nie podkablował co sie stało z biednym mikrofonem !! Murt czasami trza sie wyluzować - :-D :-D |
test alfa :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |