![]() |
zabezpieczenie komputera
Znalazlem przypadkowo, maly i co waznae za Free program pod nazwa Fryderyk, autorstwa kolegow z Krakowa - pozwalajacy na sledzenie kto nam chce zrobic KUKU jak jestesmy w necie, blokujacy reklamy i ( wazna dla modemocow) ciche laczenia z numerem 0-700. A przy okazji mozna wyczyscic rejestr ze smieci.
Program jest dostepny na stronie www.aktywni.pl i z tej strony mozna go za Free zarejestrowac |
A moze to jest program do latwiejszego wlamywania sie na kompa, instalujesz i juz cie maja jak na talerzu. :):):-D
|
nie , widze, jak mi chce pochodzic po moim komputerze
|
Miałem na obu komputerach-wykasowałem. Nie tylko mi się nie podoba, ale konfliktował sie z innymi programami z autostartu. Ale jest zgrabny i ma kilka gadżetów. Wolę Zonelarm i NoAdds.
|
Z tym Fryderykiem to same problemy miałem,zobacz tu:
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...light=Fryderyk |
tak sobie napisalem, ale nie odczuwam problemow ze siaganiem, moj DAB chodzi normalnie.Fakt, ze na popczatku trzeba sie zdecydowac, co jest witryna zaufana, a co nie, aale jesli przestaly mi wyskakiwac glupawe reklamy, to warto. Ale nikogo nie namawiam:)
|
ja odinstalowałem fryderyka dosc szybko po zainstalowaniu , moze i ma dużo zalet ale ma też minusy które prowadzą (prowadziły) do ogólnego chaosu w moim kompie:P :cool: :P :cool: pozdrawiam:-D ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |