macius55 |
02.02.2011 11:51 |
medion tv md95700 i oprogramowanie presto tv
Posiadam karte tv medion md95700 i oprogramowanie presto tv oraz sterowniki zplyty cd/dcd sciagniete z internetu oraz od producenta.Karta tv bez zarzutu karta tv odbiera i ptrzechwytuje usb hybride us video,ktora jest na chipsecie Philips SAA7134 .Mam chris tv,cyberlink power dvd ,video lan i inne oprogramowanie,ale mi chodzi szceglnie na presto tv,bo problem tkwi z composite ,odbieranie video dvd.Odtwarzacz dvd manta dvd068,oprogramowanie do kompa to presto tv,testowaem na videolan i poszlo bez zarzutu ,video dvd obraz przez videolan,jak na cyberlink video,powerdvd,chris tv ,mam problem z presto tv.Odtwarzacz dvd mam dobrze podpiete kable video i audio,czincz zolty i czerwony podlaczylem tak jak w instrukcji podano a drugi kabel czincz zolty i czerwony do medion tv md95700,przechwytuje mi karte tv usb video hybride na chipsecie philipsa,ale jak skanuje w presto tv chanel powoduje mi blad w windowsie xp nie wiem czemu cos mu brak i dlaczego nie przechwytuje mi obrazu z dvd na presto tv mam dobrze wszytsko podlaczone odp. pilne
|